ilustrační foto: pixabay.com
Chlapi a bůček
25. 3. 2018Jak je všeobecně známo, je jenom pár jídel, která mužům opravdu chutnají a nejsou to ani semínka Chia, ani tolik vychvalované (alespoň dříve) sojové maso.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavel Nečesaný
28.3.2018 11:33
Co to je semínka Chia? Co to je sojové maso? To jsem v životě nejedl. Není nad poctivou "masožravou" kuchyni! Naštěstí už se tolik nepropagují bezmasá jídla. Tak šup do trouby s bůčkem a pěkně dozlatova. (P.S. vím, co je to sojové maso)
Hana Práglová
26.3.2018 08:17
Parádní čtení.Mám hlad ☺☺☺Kdyby tė napadlo pozvat na dobře pečený būček íčkaře,tak myslím,že by nepřišli jen chlapi.
Lidmila Nejedlá
25.3.2018 20:49
Bože, ať nám nezakáží jíst bůček. Mám ho ráda, třeba jen s chlebem a hořčicí nebo křenem. Když je teplý a tuk teče po bradě, to je mňamka.
Eva Mužíková
25.3.2018 18:50
Mňam.... při pohledu na krásně propečený bůček na fotce mi nějak ta dušená mrkev, kterou mám na talíři, přestala chutnat,,,,
Zuzana Pivcová
25.3.2018 18:22
Je pravda, že jíst muže soju jsem už zažila. Ale to byl vegan. Vzít ale jinak někoho na alternativní variantu bůčku, tak to ani náhodou.
Marie Doušová
25.3.2018 17:39
Čas od času bůček peču a knedlíček se zelím vychutnávám s nadšením. Moc pěkný nápad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA