Změna času
Foto: autorka

Změna času

26. 3. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Článek dobrý , ale stejně s tím my nemůžeme nic udělat , než reptat. Je to hrozná bezmoc.
Danuše Onderková
Pane Františku, to je všechno hezké, ale měla jsem na mysli nástěnné hodiny, které by se mi líbily.
František Pašingr
Chytré hodiny na zeď samozřejmě již dávno vyrábějí. Jsou řízeny DCF77. https://cs.wikipedia.org/wiki/DCF77
Zuzana Pivcová
Ano. sousedův malý Lukášek pláče, nechce vstávat, a sestřini kocouři se nedožadují snídaně jako obvykle. Ještě si hodinku počkají. Mně se samozřejmě přestavěl mobil i notebook, ale můj spánek ne. Nejsem technický výrobek. Díky, Danko.
Věra Ježková
Hezký článek. Obávám se ale, že se té změny k nezměnám hned tak nedočkáme.
Naděžda Špásová
Danko, opravdu nejsi sama. Štve mě to od chvíle, kdy to bylo zavedeno. Tím spíš, že chodím do práce, i když jen na brigádu. Má se to projednávat v EU, nejsme dost samostatní, abychom si to mohli zrušit sami. Je to bordel.
Elena Valeriánová
Danko, nevím jestli se toho dočkáme. Třeba se ti moudří řídí podle pneumatik na auta. Letní pneumatiky, letní čas, zimní ...
Dana Puchalská
Opravdu hezky napsáno. Měnit hodiny se mi také vůbec nezamlouvá. Snad to jednou skončí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%