Foto: autorka
Změna času
26. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
26.3.2018 17:10
Článek dobrý , ale stejně s tím my nemůžeme nic udělat , než reptat. Je to hrozná bezmoc.
Danuše Onderková
26.3.2018 16:51
Pane Františku, to je všechno hezké, ale měla jsem na mysli nástěnné hodiny, které by se mi líbily.
František Pašingr
26.3.2018 16:14
Chytré hodiny na zeď samozřejmě již dávno vyrábějí. Jsou řízeny DCF77. https://cs.wikipedia.org/wiki/DCF77
Zuzana Pivcová
26.3.2018 16:06
Ano. sousedův malý Lukášek pláče, nechce vstávat, a sestřini kocouři se nedožadují snídaně jako obvykle. Ještě si hodinku počkají. Mně se samozřejmě přestavěl mobil i notebook, ale můj spánek ne. Nejsem technický výrobek. Díky, Danko.
Věra Ježková
26.3.2018 15:48
Hezký článek. Obávám se ale, že se té změny k nezměnám hned tak nedočkáme.
Naděžda Špásová
26.3.2018 15:34
Danko, opravdu nejsi sama. Štve mě to od chvíle, kdy to bylo zavedeno. Tím spíš, že chodím do práce, i když jen na brigádu. Má se to projednávat v EU, nejsme dost samostatní, abychom si to mohli zrušit sami. Je to bordel.
Elena Valeriánová
26.3.2018 14:55
Danko, nevím jestli se toho dočkáme. Třeba se ti moudří řídí podle pneumatik na auta. Letní pneumatiky, letní čas, zimní ...
Dana Puchalská
26.3.2018 11:43
Opravdu hezky napsáno. Měnit hodiny se mi také vůbec nezamlouvá. Snad to jednou skončí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA