Foto: autorka
Pro chytré hlavy - šifrovaná hádanka
1. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.4.2018 17:34
Morseovku už jsem zapomněla, na šifry moc nejsem, ale nahonec jsem dohledala tu mobilní šifru a odhalila mou oblíbenou básničku.
Zdenka Žichovská
2.4.2018 08:51
Mobilovou šifru jsem rozlouskla, s tou datumovou jsem si neporadila, ale pomohl mi strejda Gůgl, jako Helence.
Zdenka Žichovská
2.4.2018 00:03
JVS, známá básnička, tak mi k poznání stačill řádek s morseovkou, další dvě šifry neznám, a teď už mi to moc nemyslí - zkusím to rozlousknout ráno.
Helenka Vambleki
1.4.2018 22:17
Ano, JVS, ale s datumovkou jsem se pěkně natrápila, ještěže máme strejdu Gůgla :)
Zuzana Pivcová
1.4.2018 19:39
Ano, JVS, ale nebýt té morseovky a nepamatovat si z dětství i tu třetí sloku, tak to luštím ještě teď!! Protože mi hned nedošlo, jak je to s mobilem. Ale moc mě to bavilo, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA