Foto: autorka
Muzeum na hradě v Ledči nad Sázavou
8. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
8.4.2018 21:08
Maruško, to je moc hezká pozvánka. Manžel se znal s p. Foglarem a na xeroxu tajně s kamarádem rozmnožoval jeho knihy. Určitě se tam někdy podívám. Díky.
Naděžda Špásová
8.4.2018 19:01
Na Sázavě jsem byla 2x v životě a pokaždé se mi tam moc líbilo. Rychlé šípy fakt nemusím, ale turistika po tomto kraji stojí za to. Maruško, díky za pozvánku a fotky jsou moc pěkné. :-)
Zuzana Pivcová
8.4.2018 18:27
Tak ráda bych se na podobný výlet podívala. Aspoň takto na dálku, díky, Maruško.
Jaroslava Handlová
8.4.2018 17:13
Ráda jsem se po mnoha letech vrátila znovu na hrad v Ledči n.S. a jsem potěšena, že rozsáhlé prostory nacházejí nové využití.
Jana Šenbergerová
8.4.2018 14:14
Nepochybně zajímavá expozice nejen pro milovníky foglarovek. Jsem moc ráda, že vím něco o Stvořidlech, která jsem měla tu čest navštívit v rámci srazu íčka. Dokonce jsme viděli i posázavský pacifik. :-)
Libor Farský
8.4.2018 11:54
Maruško, to je nádherná reportáž. Když si přečtu "Junácký zákon" a "Slib junáka", které jsou na fotografiích krásně čitelné, vrací se mi myšlenka na to, co vlastně komunistům na skautingu vadilo. Škoda, nezažil jsem nic z toho a vím, jak by mě to bývalo k junákům táhlo. Tak snad bych se ještě mohl pokusit alespoň toho ježka osvobodit z klece.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA