Otvírání pramenů v Luhačovicích
Foto: Anna Čipová

Otvírání pramenů v Luhačovicích

7. 5. 2018

Vzhledem k blížícímu se termínu zařazujeme pro zájemce ještě jednou tento příspěvek. Podle sdělení Majky Seitlové existuje i možnost přespání (dvě noci) pro dvě osoby. Tak neváhejte!

Od 11. 5. do 13. 5. 2018 se v Luhačovicích zahajuje lázeňská sezona. Je to pěkná podívaná, město i lázně jsou krásně vyzdobené.Bude připraven bohatý program a v neděli se navíc světí prameny.

Protože někteří členové i60 měli přání Luhačovice navštívit, tak letošní jarní setkání portálu i60 bude zde.                                                                  V sobotu i v neděli zde budeme a počkáme na Vás na vlakovém nádraží nebo si dáme sraz u pošty.

Udělejte si čas a přijeďte, všichni jste srdečně zváni.

Marie Seitlová
Anna Čipová

Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Zdeni, děkuji a těším se na všechny účastníky ička v Luhačovicích.
Zdenka Žichovská
Majko, přivezu Ti ten bílý koniklec. Jeden z těch co loni ještě nekvetly - letos už kvetou - je bílý.
Marie Seitlová
Danuš, pár lidí tam bude oba dny, byl problém sehnat ubytování. Tak si vyber sobotu nebo neděli.
Dana Kolářová
A který den je setkání? V sobotu nebo v neděli?
Marie Pudichová
Uvidíme, snad se setkáme.
Jitka Caklová
Věhlasné lázně, otvírání pramenů..... Viděla jsem fotky z minulého roku a už chystám "módes róbes" :-) :-) Děvčata díky!!
Zdenka Jírová
V Luhačovicích jsem byla dvakrát v lázních a moc se mi líbily Jsou už pro mne nyní moc daleko, abych tam jela ale vzpomínám na ně moc ráda.
Eliška Murasová
Hlásím, že se k Vám ráda přidám, jen nevím, jak vstanu na vlak, co jede v 7h....
Dagmar Bartušková
Těším se na ty prameny pozvání a poznání. Lázně mi možná budou inspirací pro někdy příště...
Marie Seitlová
Spojení do Luhačovic i na jeden den dobré od Prahy i od Ostravy. V Luhačovicích je vlak v 9:18 a zpět jede v 16:31 nebo 18:20. Já takto pojedu ráno, tak se můžeme potkat již ve vlaku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%