Pruhy jsou věčné. A vděčné.
FOTO: pinterest.com

Pruhy jsou věčné. A vděčné.

9. 4. 2018

Mnohé ženy se jich bojí. Mají pocit, že je opticky rozšíří. Nesmysl. Pruhované triko nebo košile jsou základ šatníku, nikdy nevycházejí z módy a může si je dovolit žena každé postavy a věku.

Každý rok na jaře a v létě se vyrojí v obchodech další a další typy pruhovaného oblečení. Kdo si umí vybrat to, ve kterém se cítí dobře, zpravidla získá kousek, který může nosit řadu let. Pruhované triko se totiž dá výborně kombinovat. S džínami a teniskami, jde o sportovní styl, ve kterém se dá vyrazit na nákup i na výlet. Stejné triko s černými kalhotami, sakem a lodičkami vytvoří elegantní outfit, ve kterém se dá jít do kavárny, do práce, na návštěvu. Stejné triko se šortkami nás může provázet dovolenou u moře.

Zkrátka, pruhovaný kousek se může stát výborným kamarádem. Bohužel i nepřítelem, když to žena s pruhy poněkud přežene. To znamená, když je má právě na partii těla, na kterou si zase až tak nepřeje upozorňovat. Každopádně se není pruhovaného oblečení třeba bát v žádném věku. Sluší dvacetiletých holkám stejně jako osmdesátiletým dámám. Můžeme v nich být za sportovkyně, ležérní pohodářky i elegantní dámy.

Tady je malá inspirace, že to jde a že na věku nezáleží.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Mám rozešité bavlněné pruhované 3/4 kalhoty, pruhovaná trička nosím také. Samozřejmě v kombinaci s jednobarevným "protikusem"
Marcela Pivcová
Mám pruhované tričko a několik svetrů, chodím v nich docela ráda. Kdysi jsem měla i pěkné pruhované šaty, teď ale šaty nenosím.
Margita Melegova
Pruhy mam rada na tricku, kabatku, ale nekamaradim s nimi od pasu dolu.
Libor Farský
Líbí.... (až na tričko u č.3)
Zuzana Pivcová
Pruhovaná námořnická trička se nosí stále, jsou vidět i v kombinaci s bílými plátěnými kalhotami u cizinek na dovolené. Je pravda, že podélné pruhy rozšiřují, takže třeba na sukni se moc nehodí. Tam raději svislé. Jinak je to ale hezký styl.
Dana Puchalská
Klasika co nikdy z módy nevyjde. Moc hezká móda.
Věra Ježková
Pruhy a proužky se mi líbí, jsou veselé, mladistvé. Ze zdejších fotek bych nemohla č. 3 – kombinace pruhů na sáčku s potištěným tričkem je na mě moc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%