Žižkovská bouračka
ilustrační foto: pixabay.com

Žižkovská bouračka

13. 4. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Pane Libore , máte dobrý postřeh, smekám, chybička se vloudila.
Marie Doušová
Sedíte -li za volantem , tak se Vám ve vteřině může změnit život. Můžete jezdit skvěle , ale najde se nezodpovědný hulvát na silnici a je problém. Nikdy ,nikde nejste v bezpečí. Takový je život!
Zuzana Pivcová
Redakce by uvítala u každého článku pana Miloše osobní fotodokumentaci. Příspěvky jsou natolik svérázné, že se k nim těžko vyhledává i ilustrační fotografie v databázi.
Alena Tollarová
Žižkovem jsem se toulala ve čtvrtek a pro mě venkovanku to bylo idylické. A teď se snažím představit, jak byla tažná koule zadního auta napasovaná do předního auta a nějak si tu hrůzu nedovedu představit. Škoda, že jste to nevyfotil. Já bych to teda udělala.
Libor Farský
Nepopletl jste ve své reportáži přední a zadní auto? Cituji: "Tažná koule zadního byla malým kusem zaklíněna do předního auta".
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože přítel má byt v Jesenické ulici na Žižkově musím tam někde parkovat když za ním přijedu. je to fakt horor. Pane Miloši nevím kde bydlíte Vy, ale až někde špatně zaparkuje malé Suzuki a budou ho odtahovat tak to je moje, možná že pak napíšete povídku o hloupé venkovance co nezvládla parkování do kopce.
Zuzana Pivcová
Ono ale vyznat se v té dnešní v mnoha místech zabarikádované Praze není jednoduché ani pro místní. Mně stačí jet 5 minut linkou ze sídliště k metru Chodov nebo odpoledne zpět. Autobus trčí v koloně osobních vozidel a nemá šanci jet na čas. A v té koloně určitě nejsou venkované, maximálně obyvatelé satelitů.
Jana Šenbergerová
Ach, ti venkovští řidiči. Nedají si pokoj a nedají a pořád do velkoměsta courají. Zřejmě netouží po klidu v jejich polí poklidu. :-)
Dana Puchalská
Jako kdybych to viděla. *******

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%