Foto: autorka
Make-up Institute
16. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
17.4.2018 15:01
Jitko, nebudu výjimka, opravdu vám to sluší, určitě jste si to užila. :-)
Libor Farský
17.4.2018 10:53
Jenže mně přijde Jitka mnohem půvabnější na obrázku bez té výrazné rtěnky. I když "to frčí", jak tady čtu. Asi bude chyba ve mně.
Marie Seitlová
17.4.2018 07:12
Jitko moc Ti to sluší. Asi to bylo příjemné, když o Vás bylo tak pečováno. Výsledek super.
Eva Balúchová
16.4.2018 21:53
Limi,vlasy už mám téměř stříbrné,tak ještě tu výraznou rtěnku a budu taky IN.Těším se,že se s Jitkou a s tebou zase uvidím.Jitko,seš odvážná a udělalas dobře že jsi to vyzkoušela.Aspoň víš jak na to.
Alena Tollarová
16.4.2018 13:45
Jitko, moc Ti to sluší a je fajn, že jsi se s námi o pěkný zážitek podělila. Doufám, že sama pokračuješ v tom, co mladá slečna začala :)
Dagmar Bartušková
16.4.2018 13:40
Jitko, sekne Ti to. Líbí se mi, když je žena pěkně nalíčena. Někdo může říct zmalována, ale to je závist, že to sama neumí. V Plzni Ti budu konkurovat, bez výrazné rtěnky nedám ani ránu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA