FOTO: autorka
Není krtek jako krtek
26. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
26.4.2018 18:43
Reješ jako krtek-tak to mi říká vnuk,když na zahradě zaryju trochu do hloubky.Hračka krtečka -je oblíbený u vnoučat.Čistič-KRTEK-je nepostradatelný.Opravdu se jmenuje Krtek a účinný.A ti živý krtečci,ty už mi nevadí.Zahrada zatravněná,hromádky jsou jen brzy na jaře.Pak je sekačka plaší a jdou na léto k sousedům.Hezký článek.Díky
Zuzana Pivcová
26.4.2018 18:06
S čističi odpadů nemám moc dobré zkušenosti, tak ani nevím, kterému z nich se říká krtek. Hlavně mi vadí, že jsou to vysoce škodlivé žíraviny. Filmy s Krtečkem i podle něj vyráběné hračky se mi moc líbí. Myslím, že jsou oblíbené i u cizinců.
Věra Ježková
26.4.2018 16:48
Krteček je kouzelný; chápu, že opravdový krtek dokáže znepříjemnit život. Krtka coby čističe odpadů neznám, metru jsem krtek nikdy neříkala.
Naděžda Špásová
26.4.2018 15:35
Moc hezky napsané. Taky máme zahradu, ale naštěstí je naše jílovitá zemina pro ty malé černé vetřelce moc tuhá. Na Slapech jsem viděla jednu nešťastnou chatařku chodit po zahradě plné krtinců. Bylo mi jí upřímně líto. Krtka v odpadu taky občas použijeme, dělá nám to ten kuchyňský. :-)
Libor Farský
26.4.2018 10:41
Hezký článeček. Naše metro je druhý nejhezčí krtek - hned po tom animovaném od Zdeňka Milera.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA