Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Móda na dovolenou? Tyto mořské kombinace nezklamou
30. 4. 2018Dovolená u moře není jen povalování se na pláži, ale také oblékání se na výlety, večerní procházky, případně snídaně, obědy a večeře v hotelové jídelně. Pro některé ženy to znamená velké kufry plné oblečení. Jiné naopak vše zvládají s pár kousky věcí, které umí kombinovat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Halátová
2.5.2018 23:33
A, zase, Vratislava Hofmanová. "Jsou ženy, které tvrdí ...., ale zpravidla pak nenápadně okouknou každou dámu..."
Ne každá žena, dobře oblečená je dáma.
K moři jedu s jednou malou taškou. Plavu v plavkách, na hory se v tom vedru šlapat nedá, na výlety kraťasy a tričko. Boty pohodlené, nejlépe sandály koupené v prodejně sportu. "Lněné ležérní oblečení" - už jste to viděla, když to vytáhnete z batohu? A víte, kolik to "lněně ... " stojí peněz? Když to tady propagujete na I60 pro seniory. Anebo jsem tady omylem, protože toto je pro nějaké Super seniory? A co je to podle vás ten senior? Měl by to být poživatel starobního důchodu. Někdy mluvíte o padesátiletých. Asi mi něco ušlo.
Libor Farský
1.5.2018 11:22
Dámská móda se mi líbí v každém prostředí, snad jen s výjimkou severního a jižního pólu.
Věra Ježková
1.5.2018 11:00
Na dovolenou k moři v létě – ani za nic. Vedro, slunce, spousty lidí, ležení na pláži… Modely se mi líbí.
Marie Doušová
1.5.2018 07:18
Inspirativní článek i fotky. Moře jsem často navštěvovala k vůli mé nemoci ,ale dnes už raději dovolenou v Čechách. Pohodlné oblečení na dovolenou je základ ,který Vám umožní se cítit dobře.
Olga Škopánová
1.5.2018 06:49
Moc hezké až na to že většina těch dam má do seniorského věku ještě nějaký ten pátek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA