Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Plavky pro dříve narozené. Velký problém
21. 5. 2018Dvojdílné? Jednodílné? Veselých barev a vzorů? Nenápadné, ideálně černé? Jaké plavky se hodí pro lidi vyššího věku? A je vůbec třeba při výběru plavek řešit věk nebo je to nesmysl?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Hrádková
19.7.2023 12:39
Dobrý den, píšete pro dříve narozené a myslíte tlusté. Já potřebuji kalhotky větší, tak 3 cm pod pupík a aby nebyly dovysoka vykrojené. Když takové kalhotky natrefím, zas jsou moc široké. Vrch potřebuji menší a nevázat za krkem. Takže spodek M a vrch S. Blbě se shání.
Hana Šimková
16.7.2023 13:40
Staré tělo, estetika v prčicích. Je úplně jedno, co si na něj natáhnete.
Zdenka Hillová
23.5.2018 11:28
Mám tankiny jsou fajn (velikost si můžete zvolit kalhotek i vrchní díl podle potřeby )
Olga Škopánová
23.5.2018 08:19
Když má žena větší poprsí a menší zadek nebo obráceně nesežene nic at je dříve později či nejpozději narozená.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.5.2018 23:12
Nejvíce mně vyhovují tankiny a pokud jdu si k baru pro drink zahalím se šátkem. Plavky kupuji každý rok, mořská voda je dost ničí, doma ve svém krytém bazénu se koupu nahoře bez. K rybníkům či na nějaká veřejná koupaliště nechodím. Jednak nesnáším chlor a ani bahno. Ve svém bazénu zásadně chlor nepoužívám. Dnes jsou k dispozici daleko šetrnější přípravky.
Slávka Kobylková
21.5.2018 22:58
Také je dobré nechodit na veřejná koupaliště,hlavně ne v maloměstě,lépe je jet k vzdálenějšímu pískovému lomu nebo k jinému koupališti či rybníku a máte pokoj. No a kdyby ani to ne-tak jít na hory :).Tak to řeším já. Nesnáším chlór, přecpané veřejné koupáky, všude křičení a výskání,hlava na hlavě. Hnus. Plavky mám jedny už dvacet let a to mi stačí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA