Ilustrační foto: ingimage.com
Staré holčičky
4. 5. 2018Dohromady vážíme 432 kila a je nám 367 let. Dost děsivé údaje, viďte? Ale je nás na to šest. Tři štíhlé, tři oplácané. Jsme takové „staré holčičky“…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
6.5.2018 01:19
To se mi líbí, byly jsme také taková parta holek, keré se znaly již několik desítek let. Bohužel, léta nikomu nepřídávají a tak jedna se odstěhovala za svým přítelem a setkává se s námi jen výjimečně, ta nejstarší má zdravotní potíže s chůzí, tak jsme ve spojení nejčastěji jen po telefonu. Tak nám společné chvilky ubývají. Ještěže existuje mobil. Všechny žijeme samy, tak se i mobilem kontrolujeme, zda jsme v pořádku. Ale stále spolu" držíme".
Mirek Hahn
4.5.2018 19:43
Smekám dámy. Vážím si každého kdo má, mimo svůj domov a své nejbližší, další okruh svých osobních přátel na setkávání. Rozšiřuje to pohled na zbytek světa.
Anna Potůčková
4.5.2018 19:38
Takové tzv. dámské jízdy bývají záživné ! A když se sejdou dámy, které si rozumí, tak je o zábavu postaráno !
Marie Doušová
4.5.2018 16:33
Hano , také máme babinec, kde se setkáváme dvakrát do roka a je nám spolu fajn.Probereme, co je nového, kdo má nové vnouče a jak jde život. Je to příjemné posezení.Takhle se setkáváme už několik let.
Zuzana Pivcová
4.5.2018 09:58
To nic, Hanko, já jsem tu loni u nějaké fotky uvedla, že mně spolu s dvěma kocoury je 100 let! A pokud se scházíte jako holky, nic proti tomu, naopak. Je to štěstí.
Věra Ježková
4.5.2018 07:32
Věřím, že taková setkání jsou velmi příjemná. Nás je pět – holek, které se v průběhu let sešly v jednom zaměstnání. Dvě jsme v důchodu, jedna stříhá metr a ráda by šla do předčasného, čtvrtá to má asi za dva roky a poslední za let dvacet. Scházíme se asi čtyřikrát do roka v jedné restauraci. Vždy si přineseme vzájemně dárečky, probereme život, já udělám fotodokumentaci. V mezidobí si mailujeme, hlavně posíláme hezké obrázky a videa. Ta, co stříhá metr, je moje dobrá kamarádka, dokonce ze stejné ulice, s tou se vídám častěji. Je to prima.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA