Foto: autorka
Lázně v lázních
9. 5. 2018Návštěva lázní za účelem zlepšení zdravotního stavu předpokládá absolvování doporučených procedur, lékařský dohled, pitnou kúru z lázeňských pramenů a odpočinek. Pak, předpokládám, lázně léčí. Nikdy jsem nic takového neabsolvovala, a přesto mě lázně vyléčily.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Franková
11.5.2018 16:09
Já se vrátila z KV včera. Byla jsem tam po 40 letech, kdy jsem tady studovala obor cestovní ruch, tehdy jediná škola pro Čechy a Moravu. Přes FB jsem si našla spolužačku, se kterou jsem byla na pokoji a nějak jsme na sebe ztratily kontakt, tehdy jsme bydlely na internátě na ulici Jednotných odborů, dnes je to třída Jana Palacha a budova je na prodej, Vřídlo není v kupoli ale je na venku a před měsícem netryskalo vůbec. Prošly jsme si kolonádu a v hlavě nám postupně naskakovala jména spolužáků a kantorů, tento zážitek se mi promítá od návratu stále a je umocněn i tímto příspěvkem a fotkami od paní Blanky. Děkuji.
Tamara Brebisová
11.5.2018 16:08
Jsem jedna z účastnic tohoto zájezdu ( jedna z holek, co spolu chodíme ). A mohu jen potvrdit Blančina slova o léčivém účinku našeho setkání :-D. Přála bych vám všem takové kámošky, jako mám já. I když se vidíme třeba jen jednou za měsíc, přijde mi, že jsme se potkaly včera. Vždy si máme o čem povídat a hlavně se spolu zasmějeme a smích, jak jistě všichni víme, je kořením života.
Jana Kollinová
10.5.2018 19:51
Kouzlu Karlových Varů jsem podlehla, když mne sem zavedly služební povinnosti. Navštívila jsem kolonádu, sklárnu Moser, sklepy firmy Becher a nejvíce volného času jsem trávila procházkami nebo relaxací, opřena o zábradlí na některém z můstků přes řeku Teplou. Byl to však spíše potok než řeka, alespoň v místech kde jsem byla. Děkuji za článek.
Alena Vávrová
10.5.2018 11:46
Také jsem kdysi byla v K. Varech několikrát a dokonce na týdenní dovolené. Tehdy to nemělo chybu. Procestovali jsme všechny záp.čes. lázně a byli na mnoha dalších místech. Zajímalo by mne, je-li na některém snímku LD Jiskra, tam jsme bydleli (skoro naproti Puppu).
Lidmila Nejedlá
10.5.2018 10:13
Blanko, jsem ráda, že se ti v K.Varech líbilo. Je to moje město, kde jsem prožila dětství a mládí.
Eva Mužíková
9.5.2018 23:24
Karlovy Vary jsem navštívila jako pacientka po infekční žloutence. Ráda jsem si díky kràsným fotkám toto město připomněla. Díky.
Věra Ježková
9.5.2018 17:48
Blanko, moc hezky napsané, povedené fotky. Ve Varech jsem byla několikrát, ale vždy jen na půl dne. Všudypřítomnou ruštinu bych poslouchala ráda. I když uznávám, že bez těch, jimž je mateřštinou, by město bylo příjemnější.
Naděžda Špásová
9.5.2018 16:53
Blanko, vypadá to na opravdu vydařený výlet, což je moc dobře. KV taky znám, zažila jsem tam kdysi dost zajímavé věci, dokonce byly v mém dětství naše okresní město a byly mi tam přiděleny mé první brýle. Fotky jsou moc pěkné.
Zuzana Pivcová
9.5.2018 12:00
Chápu, že turistický ruch je pro státní pokladnu přínosem, ale už Praha ve mně občas vyvolává pocit cizince ve vlastní zemi. Ať už se jedná o jazyk, služby, ceny nebo zkrátka jen hlučné davy, valící se proti mně v centru. Město, a právě tak Karlovy Vary, za to ovšem nemůže, je krásné a atraktivní. Díky za moc hezké vyprávění.
Marie Doušová
9.5.2018 11:32
Karlovy Vary jsem navštívila pouze jako turistka a opravdu se mělo na co koukat a obdivovat. Krásná místa mi připomněly Vaše fotky. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA