Ilustrační foto: ingimage.com
Několik pravidel a tipů, jak chránit svůj majetek
7. 5. 2018Ke klidnému stáří určitě patří i ochrana majetku a zdraví. Podle policejních statistik patří senioři vedle dětí, žen a handicapovaných spoluobčanů k nejohroženějším skupinám obyvatelstva. Často a poměrně snadno se stávají oběťmi majetkové či násilné trestné činnosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Baloušková
8.5.2018 16:36
Před několika léty jsem sledovala v TV pořad o zabezpečení bytů a chat proti zlodějům. Na závěr si pozvali do pořadu zloděje, který se specializoval hlavně na chaty. Na otázku : Dokázal byste takto dokonale zabezpečenou chatu otevřít? odpověděl - Já otevřu každou chatu!! Dokonale všechny rady shodil se stolu.
Dana Puchalská
8.5.2018 09:26
Mému bývalému šéfovi vykradli chatu asi 6x. Nebylo tam nic vzácného ale ti zloději tam snad chodili, jak on říkal z tradice. To je donutilo tu chatu prodat. Až po létech zjistili že v tom má prsty soused a potencionální kupec. A nechtějte lidi vidět ten,, mazec,, když na to přišel.
Věra Ježková
8.5.2018 08:31
Samozřejmě souhlasím se Zuzkou a Liborem. Mému někdejšímu příteli se vloupali do chalupy po jeho otci na Českolipsku. Byla jsem u toho, když jsme to zjistili. Skutečně tam nebylo co ukrást, ale ten pocit byl hnusný.
Libor Farský
8.5.2018 06:06
Jak píše Zuzana - zloděje většinou ani okenice neodradí. Pobavil mě nápad jakéhosi návodu pro zloděje - kde co najde, třeba pohoštění a teplé oblečení, aby zbytečně neničil a nebordelařil. S upozorněním, že nic cenného na chatě nenecháváme. Navíc je šikovný nápis na vchodových dveřích "Nerozbíjejte dveře nebo okno, klíč je pod rohožkou". V zimě totiž mnozí majitelé chataření omezují.
Zuzana Pivcová
7.5.2018 17:48
Domácí zabezpečení je určitě dobré, ale už dávno se říkalo, že pokud si pachatelé profíci někoho opravdu vyberou, NIC je nezastaví a poradí si s jakýmkoliv zabezpečením.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA