Několik pravidel a tipů, jak chránit svůj majetek
Ilustrační foto: ingimage.com

Několik pravidel a tipů, jak chránit svůj majetek

7. 5. 2018

Ke klidnému stáří určitě patří i ochrana majetku a zdraví. Podle policejních statistik patří senioři vedle dětí, žen a handicapovaných spoluobčanů k nejohroženějším skupinám obyvatelstva. Často a poměrně snadno se stávají oběťmi majetkové či násilné trestné činnosti.

domácnost
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Baloušková
Před několika léty jsem sledovala v TV pořad o zabezpečení bytů a chat proti zlodějům. Na závěr si pozvali do pořadu zloděje, který se specializoval hlavně na chaty. Na otázku : Dokázal byste takto dokonale zabezpečenou chatu otevřít? odpověděl - Já otevřu každou chatu!! Dokonale všechny rady shodil se stolu.
Dana Puchalská
Mému bývalému šéfovi vykradli chatu asi 6x. Nebylo tam nic vzácného ale ti zloději tam snad chodili, jak on říkal z tradice. To je donutilo tu chatu prodat. Až po létech zjistili že v tom má prsty soused a potencionální kupec. A nechtějte lidi vidět ten,, mazec,, když na to přišel.
Věra Ježková
Samozřejmě souhlasím se Zuzkou a Liborem. Mému někdejšímu příteli se vloupali do chalupy po jeho otci na Českolipsku. Byla jsem u toho, když jsme to zjistili. Skutečně tam nebylo co ukrást, ale ten pocit byl hnusný.
Libor Farský
Jak píše Zuzana - zloděje většinou ani okenice neodradí. Pobavil mě nápad jakéhosi návodu pro zloděje - kde co najde, třeba pohoštění a teplé oblečení, aby zbytečně neničil a nebordelařil. S upozorněním, že nic cenného na chatě nenecháváme. Navíc je šikovný nápis na vchodových dveřích "Nerozbíjejte dveře nebo okno, klíč je pod rohožkou". V zimě totiž mnozí majitelé chataření omezují.
Zuzana Pivcová
Domácí zabezpečení je určitě dobré, ale už dávno se říkalo, že pokud si pachatelé profíci někoho opravdu vyberou, NIC je nezastaví a poradí si s jakýmkoliv zabezpečením.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%