Úvodní foto: PŘÍBRAMSKÝdeník.cz. Zdroj: Karel Haderer
Srpen 1968 a později
12. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
15.5.2018 21:25
V srpnu r. 1968 jsem pracovala na Václavské náměstí a projíždějící tanky jsem viděla. Také jsem jezdila k babičce k MB. V Luštěnicích byla voj. posádka. V MB byl ruský obchod.
Josef Borecký
14.5.2018 05:57
Taky si to vybavuji . Bylo mi deset, prázdniny v Luhačovicích . Nejdřív pár dní předtím, přišla vichřice a zporážela stromy na kolonádě. (Asi předzvěst) a pak ráno před krámem zděšení zprávy a letadla nad hlavou. Konec zlatých šedesátých.
Věra Ježková
13.5.2018 07:05
Děkuji vám. Vlastní fotky pochopitelně mít nemůžu, proto jsem ráda, že jsem našla dost vhodných na webu.
Zdenka Jírová
13.5.2018 00:53
Svůj "Srpen 1968" jsem prožívala na dovolené v Bulharsku a popsala v článku "Poč nesnáším lečo aneb Vzpomínka na srpen 1968". Na to se zapomenout nedá.
Zuzana Pivcová
12.5.2018 21:05
Díky, Věrko. O "svém" srpnu 1968 jsem napsala před několika lety do i60 příspěvek pod názvem Mělo to být super léto (pro zájemce). Bylo mi 19 a tím skončilo bez přehánění mé radostné mládí.
Libor Farský
12.5.2018 18:26
Opět výborně zpracovaný dokument, obohacený o vlastní prožitek. Mám dojem, že k tomu "věšení na lucerny" došlo v Maďarsku, nebo se mýlím?
Dana Puchalská
12.5.2018 13:55
Já byla malá holka. Ale to jak přijeli, mi z hlavy jen tak nikdo nevygumuje. Byla to fakt bratrská pomoc.
Eva Mužíková
12.5.2018 11:39
Ve Vojenském prostoru Ralsko jsem pracovala jako technik u Vojenských lesů a statků v letech 1962 - 1966. i tenkrát byl pro veřejnost, jak píše Ivana, uzavřen. Jsem ráda že nyní žije, je zpřístupněn a tak se pro mnohé otevřela možnost vidět nádherné kouty této krajiny...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA