Foto: autorka
EBRA
10. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
11.5.2018 13:03
Obdivuhodná trpělivost a krásný výsledek. Díky za přínosný výklad, vůbec jsem to neznala!
Elena Valeriánová
10.5.2018 18:52
Z článku jsem to nepochopila, až fotky mi pomohly. Ale nevím, kde se dá sehnat třeba ta hovězí žluč. Krásné určitě. Díky.
Marie Seitlová
10.5.2018 17:50
Tak tuhle techniku jsem viděla na výstavě v Ostravě. Moc se mi líbila a byla velmi zajímavá. Ale, že se tak jmenuje jsem nevěděla. Díky za fotky.
Marie Doušová
10.5.2018 16:51
Ebra , slyším prvně a je to velice pracná technika. Obrázky jsou zajímavé.
Naděžda Špásová
10.5.2018 14:27
Marie, taky nad tím nějak tápu. Na tohle bych asi neměla trpělivost. Ale vypadá to moc krásně. :-)
Jana Šenbergerová
10.5.2018 13:45
Nedávno jsem o této technice někde četla, ale vůbec jsem si to nedovedla představit. Teď už vím. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA