Foto: autorka
Procházka Peklem
12. 5. 2018Vzhledem k současnému stavu počasí vybízí příroda k toulkám po svých krásách. A tak jsme se s dcerou, vnučkou, dceřinou kamarádkou a jejími dvěma holčičkami a samozřejmě s pejsky dohodli, že se podíváme do Pekla.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.5.2018 17:05
Žiju si jak v sedmém nebi, v Ráji už jsem byla, teď ještě zvládnout to Peklo. Proč se pekla všichni tak bojí, když je tam tak krásně? :-)
Lenka Hudečková
14.5.2018 11:38
Krásné místo, docela bych tam chtěla být, když kvetou všechny ty bledule. Ale je tam krásně i nyní :-). Díky Nadi za fotoreportáž, krásné fotky :-)
Alena Tollarová
12.5.2018 21:28
Toto Peklo, kam se jezdí na bledule, mám už drahnou dobu taky na čekací listině. Bledulový ráj mám za humny, ale v romantickém Pekle je určitě krásně po celý rok. A já doufám, že se jím taky někdy projdu.
Zuzana Pivcová
12.5.2018 20:45
V Týně nad Vltavou je také stará čtvrť, která se nazývá Peklo. Tvé fotky ale vypovídají o krásné přírodě, k peklu, jak je známe z pohádek, mají hodně daleko. Myslím, že v tomhle Pekle by se mi líbilo. Už od dětství miluji skalní útvary.
Alena Vávrová
12.5.2018 18:04
Znám, znám, je to romantika zjara, když kvetou ty bledulky i kdykoliv jindy. Kdysi se tamtudy dalo i na kole, ale to už je minulost. Kdo dojde až do Č. Lípy - Dubice, uvidí ještě rybníky.
Eva Mužíková
12.5.2018 16:39
Jejda Ivano, to je super nabídka. Jakmile nastane " Hodina H ", včas se ozvu a budu ráda za doprovod. Bertice
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA