Jmenuji se Albert
Foto: autorka

Jmenuji se Albert

16. 5. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Alberte, pozdravuj "babi" a měj se u ní hezky. mm
Margita Melegova
Krasny cumacek, psane s laskou.
Eva Mužíková
Alice, máš pravdu, Bertík byl také Albert, ale tak jsem mu říkala, jen když mne trochu rozlobil :))))
Eva Mužíková
Vítej ty malý čumáčku, jsi určitě tou nejlepší náplastí na smutek, která zanechal v srdcích odchod Ladynky. Tak to má být, bolest zahnat příchodem nového tvorečka. Jsi nádhrné štěnidlo, tak se pořádně rozkoukávej, uč se spoustu nových kousků a hlavně buť v nové rodině moc a moc šťastný...
Jitka Chodorová
Milé dámy, velmi rád se s Vámi seznamuji, a děkuji za vaše komentáře. Haf!
Hana Rypáčková
Jsi v dobrých rukou., šikulko...
Zdenka Jírová
Také jsem měla boxera, jsou to moc milí pejskové, i když trochu tvrdohlaví. Byl to můj jediný pes a vzpomínám na něho už skoro 50 let. Jednu příhodu s ním jsem napsala do íčka a nazvala jsem ji jeho jménem - Danila. Byl právě takový, jako jsi ty a stejně milý.
Alena Vávrová
Albíku, těší mě, že jsem tě poznala. Jsi opravdu velice milý a šikovný pejsek a dostal ses do té správné smečky, kde tě mají a také budou mít všichni moc rádi. Haf!
Elena Valeriánová
Milý Alberte, přečetla jsem si další krásný a milý psí příběh. Věřím, že se ti v tvé nové smečce bude líbit, řekni babince, ať ti přečte nějakou její básničku, má je moc pěkné. V našem domě je taky malé psi mimino u sousedů, je dost ubrečený, musí si zvyknout. Tak se měj pěkně a vám všem přeji, aby se děda už vrátil a byl v pořádku. Není to divné mluvit s pejskem, není, já s tím mým mluvím pořád a fakt mi rozumí. Tak pac.
Jana Šenbergerová
Milý pejsku, hezky ses nám představil, tak ať se ti v nové smečce dobře daří. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%