Ilustrační foto: ingimage.com
Z prarodičů rodiči. Záchrana i problém
24. 5. 2018Říká se tomu příbuzenská pěstounská péče. Přichází na řadu, když rodiče z různých důvodů nemohou vychovávat své děti. Nejčastěji je nahrazují babičky a dědové. Může z toho být krásný život i velké komplikace.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
25.5.2018 08:41
Taky máme v příbuzenstvu , že praridiče po tragické příhodě vychovávají s otcem dítěte svou vnučku.
Jana Šenbergerová
25.5.2018 08:09
Paní Jaroslavo, přeji vám, ať se vaše přání splní a odměnou je vám spokojenost vaší vnučky.
Jaroslava Kružíková
24.5.2018 20:30
Já se také starám o vnučku od jejího předškolního věku a dnes zdárně maturovala. Když jsem si ji brala do péče, byla jsem už vdova a bojovaly jsme celá léta spolu samy. A nikdy jsem nezapochybovala, ani nelitovala. Prostě to tak muselo být. Ještě nás čeká VŠ, tak si jen přeji, abych byla zdravá.
Alena Tollarová
24.5.2018 13:21
Život se někdy pořádně zamotá. Nechtěla bych se do podobné situace dostat.
Zuzana Pivcová
24.5.2018 12:38
Při této příležitosti si vzpomenu na někdejší íčkařku Zdenu z Lanškrouna, ta také pečovala o svého vnuka a neměla to zdaleka lehké. Michal David se ženou rovněž vychovávají synka své dcery, která, pokud vím, zůstala v Americe.
Marie Doušová
24.5.2018 10:51
Když čtu tento článek , tak je mi smutno. Nemohu o tom mluvit ,ani psát ,protože jsem něco podobného zažila . Opravdu Vám to změní život na doživotí. Sice jste se obětovala , ale přemýšlíte, jestli to mělo cenu a zda to bylo správné .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA