Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Hašková
19.5.2018 08:48
Našla jsem, nedávno jsem byla poblíž toho parku.
František Pašingr
18.5.2018 23:20
To listí zakrývá tvář, aby hádanka byla těžší?
Jana Šenbergerová
18.5.2018 15:07
Už jsem to našla v Praze 9.
Dana Puchalská
18.5.2018 14:52
Seznamovat budu. Určitě zase něco zajímavého vyfotím a dám to do fotohádanek.
Josef Borecký
18.5.2018 14:26
Vincence Makovského mám v oblibě, a jelikož kolem této sochy občas chodím, vím kde je kolem teče jeden potok v blízkosti je poliklinika a stanice tramvaje... :) nevěděl jsem že je to Makovský, tak děkuji , už vím.
ivana kosťunová
18.5.2018 13:03
Našla jsem, ale marně dumám nad smyslem té sochy . Mě se zdá půvabná,poetická,romantická… Proč odhalený svalovec drží v ruce ozubené kolo a jmenuje se to Průmysl? Má to nějakou souvislost s tím, že ta socha byla vytvořena v r. 1938 ? Danko, musíš nás seznamovat dále s neznámými zákoutími Prahy :))
Zuzana Pivcová
18.5.2018 10:16
Nevěděla jsem, protože ten park neznám, i když blízké okolí docela ano. Opravdu se v posledních letech hodně vylepšilo, jako to bývá často tam, kde se otevře stanice metra. Tahle ale je v provozu už hezkých pár let, i když se začala stavět až po Listopadu.
Věra Ježková
18.5.2018 08:36
Danko, nabízí se otázka: Kam na to chodíš? Dám se poddat. Jsem opravdu nevšímavá. A kdybych si všimla, zapomenu. V Praze třeba vím, že na Vítkově je Žižka a na Václaváku sv. Václav. :-)