Mám ráda kuchařské knihy XI.díl
Ilustrační foto: pixabay.com

Mám ráda kuchařské knihy XI.díl

1. 6. 2018
Můj příběh recepty
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Kdybych měla příležitost ochutnat, dala bych si říct, ale sama bych se do podobného vaření nepouštěla. Z vámi uvedené zvěřiny jsem jedla holubí, bažantí, jelení, srnčí a kančí maso, ostatní už asi neochutnám. :-)
Věra Ježková
Danko, opět moc hezký a zajímavý článek. Ten kanibalismus mě napadl u holoubat i u vrabců. Vrabečky jsem měla vždy ráda, když štěbetali u nás v zahradě a v parku. Jak píšeš, už téměř nejsou vidět. :-)
Eliška Murasová
Tak nevím, zda holoubě, nebo zajíc na červeném víně, či zkusit tu hlavu kance...virtuálně to není ono. Danko, parádní chuťovka.
Zuzana Pivcová
Mně se vybavil film Slavnosti sněženek a hádka, na jaký způsob podávat divočáka. Kuchařské recepty jsou to jak z Vysoké školy vaření. A tam já jsem nedošla, nemám v tomto směru ani maturitu. :-D Díky, Dano.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%