
Ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy XI.díl
1. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
1.6.2018 19:34
Kdybych měla příležitost ochutnat, dala bych si říct, ale sama bych se do podobného vaření nepouštěla. Z vámi uvedené zvěřiny jsem jedla holubí, bažantí, jelení, srnčí a kančí maso, ostatní už asi neochutnám. :-)
Věra Ježková
1.6.2018 14:31
Danko, opět moc hezký a zajímavý článek. Ten kanibalismus mě napadl u holoubat i u vrabců. Vrabečky jsem měla vždy ráda, když štěbetali u nás v zahradě a v parku. Jak píšeš, už téměř nejsou vidět. :-)
Eliška Murasová
1.6.2018 14:00
Tak nevím, zda holoubě, nebo zajíc na červeném víně, či zkusit tu hlavu kance...virtuálně to není ono. Danko, parádní chuťovka.
Zuzana Pivcová
1.6.2018 10:39
Mně se vybavil film Slavnosti sněženek a hádka, na jaký způsob podávat divočáka. Kuchařské recepty jsou to jak z Vysoké školy vaření. A tam já jsem nedošla, nemám v tomto směru ani maturitu. :-D Díky, Dano.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA