Nechtěná závislost
Foto: archiv autorky

Nechtěná závislost

4. 6. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Pašingr
Myslím, že poslední moje Windows byly 95, pak mne přešla trpělivost.
Marie Doušová
Mám Windows 10 ,který mi nainstaloval manžel a vím , že s tím byly nějaké potíže. Nic nezálohuji, mám pocit ,že už to v mém věku nemá cenu a nikoho určitě nebude zajímat, co jsem na počítači měla.
Věra Ježková
Váš napínavý článek jsem přečetla jedním dechem. Počítač mi nedávno nějakou velkou aktualizaci udělal, a to bez problémů. Včera jsem zjistila, že mi nevylepšuje fotky. Dnes jsem se proto vydala na notebook svého přítele – a totéž. Tak nevím. Rozhodně si nemyslím, že by to bylo tím, že by na nich neměl už co zlepšovat. Zálohovat se snažím koncem každého měsíce na velkokapacitní úložiště – teď mám skluz. Tak ať nám ti naši svéhlaví a nevypočitatelní miláčkové fungují! :-)
Naděžda Špásová
Nejsem sice PC analfabet, ale při čtení článku jsem si tak trochu připadala. Co je ale důležité, že jsem pochopila neinstalovat Windows 10. Náš stařičký PC by to ani neunesl. Ale zaplaťbůh za něj. :-)
Alena Tollarová
Poslechli jsme hlas našeho domácího ajťáka a ty desítky pořád ještě nemáme :) Ale "veselo" je u nás kolem počítače i tak dost často.
Hana Rypáčková
Taky, když kleknul velký počítač jsme se s obdahem loučili a manžel měl sice uložené, ale nezálohované články.Operátor vše i staré fotky zachránil. Nepoučili jsme se.Já už to nijsk neřeším, nemyslím, že by obsah byl tak důležitý pro potomky, źijí přítomností víc než já. Filmíky z fotek jsou na YT.Po mně potopa....
Zuzana Pivcová
Některé aktualizace se mi připomínají denně a nedají se odbýt. Když jsem teď před pár dny kapitulovala a nechala je, trvalo to tak dlouho, že jsem opustila redakci a šla domů. :-D
Libor Farský
Děkuji za připomenutí, také pořád to zálohování odkládám.
Dana Puchalská
Ano, je to někdy minimálně na hodně dlouhou pauzu. O aktualizace se dělíme s manželem. Zažili jsme to a už radši nikdy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%