Plzeňské setkání íčka je už nevratná minulost. Něco se povedlo, něco méně, přesto jsme si Plzeň skoro všichni užili. Je nás hodně, co mačkáme spoušť fotoaparátu, a tak je zde i spousta krásných památečních fotografií. Přesto vám nabídnu Plzeň mýma očima. Jesenická pětka si pobyt v Plzni prodloužila do úterý. Několikrát jsme pořádně zmokli, ale náladu jsme si ničím zkazit nenechali. Natož počasím, to je na nás krátké, jsme přece z jesenických hor.
Foto: autorka
Fotoreportáž: Plzeň mýma očima
14. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.6.2018 23:14
Díky fotkám poznávám, co všechno bylo v Plzni k vidění a nestačím se divit. Zachytila jsi to, jak je Tvým zvykem, moc krásně.
Anna Čípová
14.6.2018 21:53
Elenko, děkuji moc za přiblížení setkání, kde jsem chtěla být, ale netroufla jsem si na cestování v parných dnech. Máš krásné záběry, vtipné popisky a já mám pocit, že jsem tam s vámi byla. Ještě jednou děkuji.
Elena Valeriánová
14.6.2018 21:18
Děkuji za hezká slova. Jsem ráda, že se vám fotky líbí, protože jich je tady z Plzně opravdu hodně. Libore máš mail. Miluško, to opravdu nejsem, ale ráda bych byla, hihihi (to je jako smích) :-)
Dagmar Bartušková
14.6.2018 19:42
Eleno, bylo mi s vámi krásně. Honza Ti tu kávu osladil o trochu víc... :-) Krásné fotečky. Pozdravuj! ;-)
Libor Farský
14.6.2018 19:22
Elenko, to je paráda! Z dovolením si vypůjčím do některého svého dalšího článku obrázek s psíkem dscn1005-1.jpg, ju?
Naděžda Špásová
14.6.2018 18:17
Elen, krásné fotky, proti tobě nemám šanci. Jsem moc ráda, že jsme se potkaly osobně, fakt moc. :-)
Alena Vávrová
14.6.2018 18:07
Elenko, vše již bylo napsáno - je to prostě supééér repo a já Ti děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne