Známe všechny vítěze fotosoutěže portálu i60 "Obrázky jara"
Ilustrační foto: Zdenka Žichovská

Známe všechny vítěze fotosoutěže portálu i60 "Obrázky jara"

19. 6. 2018

Za pár dní skončí jaro. Podle rtuti na teploměru to sice byly spíše letní měsíce, nicméně fotoaparáty čtenářů zachytily ve fotosoutěži opravdu nádhernou jarní přírodu.

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Líbí se mně hodně fotek,mám-li vybrat jednu,vybírám podle toho kde bych se chtěla ocitnout.A je to V sadu skví se jara květ-A.Tollarová
Lidmila Nejedlá
Líbí se mi všechny fotografie, nejdéle jsem se pozastavila u : Práce začíná R. Cakl, jehňátko J. Mošovská...
Věra Tafatová
Hlasuji pro Jarní podvečer paní Evy Hodkové, použili jste ho jako titulku, tak jsem si v první chvíli myslela, že vyhrál .....
Jana Šenbergerová
Z Bílé stráně (třemdava bílá), Alena Tollarová. Mohla bych vybrat spoustu dalších, ale mohu jen jedinou ... :-)
Marie Doušová
Neuměla bych vybrat ,všechny fotky byly nádherné a potěšily. Jinak blahopřeji vítězům.
Jana Kollinová
Líbí se mi fotografie Poklad na bahnitém jezeře od Vladimíra Čípa.
Marta Nosková
Gratuluji vítězům a svůj hlas dávám Evě Hodíkové - Jarní podvečer.
Blanka Macháčková
Můj tip: E. Valeriánová - Když odkvetly pampelišky Počin týdne: tušila jsem to, fotoreportáž M.H. byla super.
Helena Votíková
Gratuluji výhercům. Dávám hlas: Jarní podvečer - Eva Hodíková
Dana Kolářová
Hlasuji pro: Sluníčkové Středohoří - Soňa Prachfeldová

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%