FOTO: autorka
Poklidné pražské ráno
19. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
20.6.2018 06:52
Každý vidíme pouze to, co sami jsme. To co chceme vidět, to si přivoláme svým vlastním přístupem k dané věci.
Hana Rypáčková
19.6.2018 22:08
Kolem Rokytky to je moc hezké, bývaly tam divoká zákoutí, ale cyklostezka , cvičící stroje, lavičky, taky jsem tam při návštěvě u syna venčila pejsky.
Věra Ježková
19.6.2018 22:04
Děkuji opět. „Nuda“ byla nadsázka. A Prahu znám samozřejmě i z horší stránky. Ne však tak, jak ji líčí pan M. N. Těch jeho dramat na mě už bylo moc. Tak jsem chtěla ukázat, že existují i chvíle téměř idylické. :-)
Hana Polednová
19.6.2018 21:47
Věru, po tvém přečtení jsem si uvědomila, že podobný den jsem prožila nedávno také. Ale cestou metrem nebyli cestující zahloubáni do svých myšlenek, ale 75 % z nich ustavičně bušilo do mobilu a to už mě z té nudy dostalo. Nebo jsem divná a měla bych také ten mobil držet v ruce?
Zuzana Pivcová
19.6.2018 21:05
je mi jasné, že je to reakce na žižkovské historky. Já když jezdím ráno po osmé do redakce, tak se hodná Praha teprve probouzí. Ti zlobiví asi ještě vyspávají po těch večerních historkách. :-D
Naděžda Špásová
19.6.2018 17:50
Věrko, ani se nechce věřit, že v Praze může existovat taková idyla. Ale nuda bych tomu neřekla. Hezké ano.
Věra Ježková
19.6.2018 17:47
Moc vám děkuji. Nikdy by mě nenapadlo to napsat, ale pan kolega mě inspiroval. Tak jsem po pravdě popsala, jak to vypadá, když ráno jedu z Holešovic do Vysočan. Ale musela jsem přemýšlet, aby mě napadly katastrofy, které by se mohly stát a nedějí se. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA