FOTO: autorka
Poklidné pražské ráno
19. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
22.6.2018 17:11
Jitko, děkuji ti za jiný pohled. Pokud to bylo myšleno dobře, omlouvám se. Nerada bych tu vytvářela vztahové hnusno – dusno. Elenko, díky. :-)
Elena Valeriánová
22.6.2018 13:46
Ano Věrko, nuda, ale kéž by taková to "nudná" rána byla v naší stověžaté navěky věků. Všechno má své kouzlo, každý den, každé ráno, jen se musíme naučit to kouzlo vnímat.
Jitka Caklová
22.6.2018 12:06
Věrko, osobně v tom žádnou jízlivost nevnímám. Pravda, do Prahy jedu jen občas a je to opravdu jako sen, ale v porovnání, například s "Pondělky Jindřicha Šídla" je to dost odlišný pohled. Nicméně Ti ze srdce přeji, že takto optimisticky Prahu vidíš :-)
Věra Ježková
22.6.2018 06:58
Zdenko, nevím, proč opět to vykání, když se máme v přátelích. A té jízlivosti nerozumím už vůbec.
Eliška Murasová
21.6.2018 14:30
Věrko, díky, vybavila se mi příhoda mé přítelkyně.Před pár léty byla v Anglii s mužem u přátel.Jeli vlakem.Při zpáteční cestě domů, s dvěma velkými kufry, je zastihla železnici stávka.Jeli tedy oklikou, s velkými prostoji, dlouho.A ona mi pak vyprávěla."Úžasné, viděli jsme neznáma místa, vesnickou svadbu, zašli jsme si do hospůdky...." a to všechno navíc, no paráda. Je to tedy na nás, jak chceme vidět a vnímat, že?
Věra Ježková
21.6.2018 06:51
Děkuji moc. Jsem ráda, že jsem vnesla do vašich životů trochu virtuální pohody. :-)
Jana Šenbergerová
20.6.2018 22:57
Takové nudě říkám pohoda. Ráda se nudím denně. Hezký počin k udržení rovnováhy. :-)
Jitka Caklová
20.6.2018 07:11
Věrko díky. Až každý každému nechá co jeho jest, pak bude na světě lépe a radostněji ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA