FOTO: autorka
Vstup fandům - motoristům povolen
21. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.6.2018 08:44
V trabantu se dá i pomilovat:))))) Minulý víkend zde bylo republikové mistrovství - Závody do vrchu. Trabantík mezi závodními auty nechyběl a jak frčel.
Jana Šenbergerová
22.6.2018 23:02
Sama jsem se v něm nikdy ani nesvezla, ale příbuzní nedali na svého trabantíka dopustit. Pěkná vzpomínka.
Jiří Libánský
22.6.2018 22:08
Trabantík bylo moje úplně první auto. Prakticky jsem si ho složil sám ze dvou vraků a nových dílů. Motor jsem si nechal generálkovat. Úžasné auto. Původní šestivoltovou elektriku jsem předělal na 12 voltů. Těch 12 voltů točilo s původním šestivoltovým starterem tak, že jsem nastartoval i v největších mrazech. Celé auto jsem měl v dílně rozebrané skoro do šroubku. Bylo překvapující, z jak malého množství dílů se skládá.
Hana Rypáčková
22.6.2018 16:40
Setkala jsem se na Grossglockneru nezávisle s kamarádkou. Jeli cyklisti a mezi nimi prděl trabant. Jaké to bylo pozdvižení, když se z autíčka vysoukali naši známí. Sklidili potlesk celého autobusu a cyklisti bez zájmu... Sestra měla první auto tráboše a já s ním dojela do hospody pro pití, ale raději jsem neřadila.. To ruční mi nešlo...
Alena Tollarová
21.6.2018 19:40
Stydím se, že moje jméno je tak jednoduché. Každopádně trabíka jsme měli kombíka. A co všechno a kam dovezl!
Alena Vávrová
21.6.2018 19:38
Na trabanťácké cestopisy D. Přibáně se moc ráda dívám. Moje bývalá kolegyně z autoservisu Škoda snad jezdí trábošem dosud. Jiná moje kamarádka svému vozítku s oblibou říkala "rozzuřený vysavač". Jednou mi ujel autobus do práce a zastavil mi kolega s trabantem. Docela jsem se tenkrát v tom mrňavém autě bála. My jsme totiž jinak jezdili šestsetrojkou ;-)) .
Naděžda Špásová
21.6.2018 18:17
Trabanta měl jeden náš kamarád a pak si hodně pořídili i moji rodiče. Můj oblíbenec to rozhodně nebyl.
Zuzana Pivcová
21.6.2018 17:27
Muzeum se mi moc líbilo a doufám, že na chalupě v Týně najdeme něco památečního z NDR, co tam budeme moci věnovat. Marcela by se určitě se skutečným Trabantem okamžitě i po víc než 20 letech rozjela, ale tohle byl jen neúplný model. :-D
Libor Farský
21.6.2018 17:03
Marně vzpomínám, jestli jsem se trabošem někdy svezl. Asi ne a to je mi líto, když sleduji, že je možné si k němu vytvořit i citový vztah.
Marie Doušová
21.6.2018 14:25
Trabantem jsem jeden čas jezdila. Bylo to spolehlivé vozidlo ,ale moc hlučné a také pořádně protřáslo tělo.Ráda na trabantíka vzpomínám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA