Foto: autorka
Zvířata a já: Pes versus vnoučata
23. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
24.6.2018 19:47
Blanko, v mnohém, co jsi zde napsala se poznávám. ... Jsem také důsledná babička, nerozmazluji, vychovávám. Starší již dávno pochopil, že můj styl přístupu k němu byl jen a jen pro jeho dobro, nemáme mezi sebou jediný problém. Tak to bude jistě i se šestiletou treperendou, která mne při příchodu k nim nadšeně vítá, ale někdy se i ptá - kdy už půjdeš domů babičko :))Krásný článek,
Jana Šenbergerová
24.6.2018 10:19
Milé počtení. Nepochybuji o tom, že váš vztah k pejskovi i vnoučatům je stejně krásný jako tento článek.
Marie Doušová
24.6.2018 10:12
Blanko moc pěkně napsaný příběh a výstižný . Přeji ještě hodně krásných chvilek, jak s vnoučaty , tak s krásným pejskem.
Jana Gondášová
24.6.2018 09:26
Mám psa, dvě dospělé vnučky a dvouletého pravnuka dobře si rozumíme všichni, malý Toník mě má hodně rád, ale můj pes nemá rád jeho, nekouše, ale dělá, že ho nevidí, přináší to řadu humorných situací. Chvíle s Toníkem beru, jako bonus, nevychovávám, hýčkám
Eliška Houšková
23.6.2018 21:17
Mám pejska a hlídám nejmladší vnučku. Je to malé sluníčko, už od malinka mně s radostí vítá, objímá a vysvětluje, že mne má ráda, ale ona má ráda každého a každého vítá tak nadšeně a taky se se mnou s pláčem loučí a říká, že se jí bude stýskat, ale takové loučení má i pro ostatní, je to sluníčko,které má všechny rádo. Když jedu hlídat, beru sebou i mého jezevčíka, který na tu malou hodně žárlí a tak na ně oba musím dávat dobrý pozor, předpokládám, že až vnučka povyroste, žárlivost se změní na psí lásku, stejně jako to je i u starších vnuček.
Blanka Bílá
23.6.2018 16:40
Pejska už nemám, ale ještě bych ctěla, zvažuji pro i proti, zatím mi ho částečně nahrazuje číča.Vnoučata mě neustále překvapují, minule mě to nejmladší upřednostnilo před druhou babi a dědou a zatáhlo mě k svému hracímu území, což mě dost překvapilo.
Naděžda Špásová
23.6.2018 14:33
Blanko, máme doma hned dva takové miláčky. Jsou vítací, nezištně nás milují a my je. Vnučka je komunikativní, ale už jí moc nebavíme. Moc hezky jsi to napsala. :-)
Libor Farský
23.6.2018 14:31
Hned v prvním obrázku si mne její psí oči získaly. Ze závěru vyznívá, že se nejedná o vztah v čistě teoretické rovině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA