GDPR není bubákem pro občany
Foto: archiv autorky

GDPR není bubákem pro občany

24. 6. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Nevyžádané telefonáty rychle končím stisknutím jediného tlačítka. Naše město má vyhlášku, zakazující podomní prodej, takže za dveřmi se objeví maximálně obchodník s energiemi a ten odchází taky velice rychle. Akorát nevyžádané e-maily musím holt neotevřené mazat jeden po druhém.
Zdenka Jírová
Ivano, děláí přesně to samé a výhrůžka policií funguje.
Dana Puchalská
Mám malý příklad z tohoto čtvrtka . To mi 5x za jeden den volala nějaká instituce pro sociální služby. Jmenovala se Kolibřík. Když jsem slečně klidně po jejím dvouminutovem monologu sdělila , kolik je nám s manželem , tak jsem měla konečně klid. I ten sladký hlásek přestal vyprávět nesmysly a bylo ticho. Myslím si že už se neozvou. Sláva . Dala jsem totiž mému operátorovi už před 3/4 rokem přísný zákaz volání. A teď po zavedení GDPR jsem mu to zopakovala. Doufejme že se nevyskytne nějaká novela.
Zuzana Pivcová
Zatím se na mě kvůli souhlasu...obracejí jen různé firmy, u nichž jsem si po internetu něco objednávala nebo mám jejich nákupní kartu (celkem zbytečnou). Pokud to nějak ovlivní ty nežádané dotěrné telefonní nabídky, budu jedině ráda. Je pravda, že mi teď už nějak podezřele dlouho nikdo nevolal. :-D Díky, Jano, za účelnou informaci, mně se hodila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%