Ilustrační foto: ingimage.com
Jednoduchý recept, jak mít barvené vlasy krásné a lesklé
25. 6. 2018Dámy, našla jsem a ráda předávám dál jednoduchý recept na to, aby vaše vlasy byly krásně lesklé, pevné a zdravé. Vím, že barvené vlasy dostávají lidově řečeno na frak. A hlavně v létě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
26.6.2018 22:09
Vlasy si barvím za 5-6 týdnů 50 let. Nepoužívám ani kondicionér, vlasy se dříve mastí. Určitě tuto masku na vlasy v žádném kadeřnictví nepoužívají.
Naděžda Špásová
25.6.2018 19:25
Dano, díky za radu, ale obávám se, že bych tu dvouměsíční aplikaci silně nezvládla. Dcera si myje hlavu moukou a je moc spokojená, ale vlasy si nebarví.
Alena Tollarová
25.6.2018 13:22
Poslední dobou se mi moje mnoho let barvené vlasy začaly silně nelíbit. Změnila jsem šampon i kondicionér a zdají se mi lepší. Počkám si na zprávu, jestli funguje tento recept.
Jana Kollinová
25.6.2018 12:31
Od dětství jsem měla nekvalitní vlasy a moc mě to trápilo. Tak trochu jsem záviděla hřívy svým spolužačkám. Na hlavu si ve svých 73 letech nic nepatlám. Chodím ke kadeřníkovi (mladému muži) a děkuji za jeho profesionální přístup. Střih i barvu nechám na něm. Cítím se dobře a pokud se setkávám s přáteli vím, že vidí profesionální ošetření.
Jitka Caklová
25.6.2018 12:01
V pětatřiceti letech mě moje šediny začaly silně nebavit, neboť jsem před předčasným šedivěním byla černovláska. Vlasy si barvím stále stejnou značkou Palette Intensive Color Creme každý šestý týden už 34 let a bez jakýchkoliv hokusů - pokusů mám vlasy pevné, krásně lesklé, snadno udržovatelné. Neumím si představit, tuto proceduru opakovat 2x týdně a ještě k tomu po dobu dvou měsíců.
Zuzana Pivcová
25.6.2018 10:02
Pamatuji si, jak jsem někde po pubertě četla o šlechtičnách, které se koupaly třeba v mléce. Tak jsem si naplácala mléko na hlavu. To tam žluklo a velmi zapáchalo. Chemicky barvené vlasy sice nemám, ale Tvůj recept příležitostně vyzkouším, jen na svůj kratičký střih snížím dávku. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA