Ilustrační foto: pixabay.com
Po operaci
8. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
10.7.2018 01:51
Také to mám už za sebou, na obzoru se rýsuje i druhé koleno, ale zatím ho i sebe přesvědčuji, že to snad nebude nutné. I tak Vám přeji už jen bezbolestné chození.
Hana Rypáčková
9.7.2018 19:34
To mi dodalo naději. Operaci jsem se vyhnula cvičením, ale všelijaké klouby se ozývají.. Přeji jen a jen zlepšení.
Hana Práglová
9.7.2018 13:23
Přeji spoustu bezbolestných krokū.Mám 15let endoprotézu hlezna.Tenkrát jsem byla skoro pokusný králík.Noha hodnė často bolí,ale jsem ráda,že chodím a nemusím mít vozík,který mi hrozil.
Alena Tollarová
8.7.2018 22:16
Vzpomínám na Váš úsměv při vyprávění v divadélku a přeji Vám pevný bezbolestný krok. Je vidět, že to jde i po operaci. Ale stejně Jsem ráda, že mi moje klouby slouží zatím bez ztráty kytičky. :)
Daniela Hessova
8.7.2018 10:35
Paní Hano, krásně popsané! Já totálku absolvovala 4x a tak dobře vím o čem mluvíte. Ale doba opravdu pokročila a dnes už to zvládají odborněji. Mé první už je 16 let a zatím ještě funguje. Obavy a strach před operaci je přirozený. Ani opakované operace mě jich nezbavily i když víte, co vás čeká. To nejhorší už máte za sebou a teď už to bude každým dnem lepší. Moc přeji, aby dobře sloužila a mohla jste si užívat života bez bolestí!
Jitka Hašková
8.7.2018 10:16
Proč byste to nezvládla? Teď byla v naší partě v Modrém Dole 80-ti letá Madla, která má už postupně vyměněné obě kyčle a obě kolena. Zvládla vždycky bezvadně všechny rehabilitace a chodí a běhá po Krkonoších, klidně i přes 8 km denně, stoupáky z Modrého Dolu na Richtrovky a zpátky, také dolů do Obřího Dolu a zpátky nahoru do Modráku a mnoho dalších tras. Denně s námi cvičila, také trénovala nordic walking.
Zuzana Pivcová
8.7.2018 09:07
Mám jednoho spolužáka, který má obě kyčelní endoprotézy , a ještě známou s oběma "vyměněnými" koleny. Jsem jako Věrka, největší obavu mám z narkózy. Nevím, jak je ta Vaše událost stará, ale ať se Vám každopádně dobře šlape!
Jana Šenbergerová
8.7.2018 07:37
Někdy se zdá až neuvěřitelné, co všechno člověk přežije. Tak ať se vám dobře chodí dlouho a bez obtíží.
Věra Ježková
8.7.2018 07:16
Milá Hano, moc hezký článek. Mám za sebou jen artroskopii kolena. Ale také vím, že před operací by se člověk nejradši zavřel doma, aby někde něco nechytl. Jenže musí absolvovat otravné kolečko doktorů. A má i jiné povinnosti a milá setkání. Radost z probuzení znám rovněž – narkózy se obávám. Přeji vám ještě hodně šťastných kilometrů nachozených na tomto světě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA