V pralese
Foto: archiv autorky

V pralese

8. 7. 2018
Můj příběh
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Evičko ráda tě opět vidím na íčku. Dík za hezký článek
Eva Krausová
Libore, odpovím na e-mail. Ale abych pravdu řekla, stejně mne nejvíce těší snímky bez úpravy vyvedené. Byť pravda i na Instagramu se líbí i ty upravené fotomontáže. Kurz na to nepotřebujete až se dozvíte jak na to...
Libor Farský
Evičko, musel jsem si Meginku připomenout na starších fotkách na Vašem profilu, posílám jí pac. Měl bych prosbu. Mohla byste mi napsat z čeho jste se naučila ty skvělé fotomontáže. Tak velmi je obdivuji, že jsem si dal inzerát zde na i60 i na Seznamku, že hledám takový kurz, ale zatím marně. Původně jsem hledal kurz v Českým Budějovicích nebo Č.Krumlově, kam bych dojížděl, ale snad bych se mohl pokusit absolvovat i lekce on-line, když to jinak nepůjde. Byl bych Vám vděčný za nějaký tip. Kontakt: exin.farsky@seznam.cz
Eva Krausová
Ivanko i Dano, děkuji za milá slůvka. Zdraví budu řešit asi už v úterý...
Dana Puchalská
Moc krásné fotografie. A clánek rovněž. A přeji hodně zdravíčka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%