Ilustrační foto: ingimage.com
Lásko, letos jedu sama aneb Dovolená bez partnera
6. 7. 2018Muž jel s přáteli na ryby, žena je s kamarádkou u moře. Muž je sám na chatě, žena s přítelkyněmi v lázních. Podobných kombinací může být hodně a vyskytují se poměrně často. To, že pár tráví dovolené odděleně, rozhodně nesvědčí o tom, že je v krizi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Koldová
27.7.2022 21:44
Když byly děti malé,tak jsme jezdili na společné dovolené a to v rámci poukazů z ROH,střídavě u manželova a mého zaměstnavatele.Později,když jsme už byli oba v důchodu a měli jsme vnoučata,tak jsme jezdili na jeden pobyt /i k moři/ spolu s nimi ,ještě později,když už manžel neměl na děti trpělivost jsem jezdila s dětmi a snachou a pak jsem jela ještě jednou jen s manželem ,Když už vnoučata odrostla,tak jsem místom s nimi jezdila s "babami" vrstevnicemi a manžel jezdil sám do Mariánských Lázní a pak jsme jeli zase společně,většinou do Luhačovic,tam se nám moc líbilo.Po smrti manžela jezdím do Luhaček sama,ale už to není ono,vzpomínky ještě pořád bolí,ale jak říká jedna moje známá"životu je to jedno".
Eva Kopecká
29.6.2022 21:00
Názor obou na některé věci v manželství může být klíčový pro další vývoj. Často se stává, že se dva neshodnou. Pak se jeden nebo druhý musí zamyslet, jestli manželství stojí za to, mlčet a ustoupit. Lépe se asi ustupuje, když se někam jede. Když jeden nechce nikam, je každá rada drahá. Když druhý nakonec jede sám, je to špatně. A dvacet, pětadvacet let ustupující partner zjistí, že to prostě nemá cenu. Ustupovat celý život a trávit roky v práci a doma. Bez koníčků, kamarádů a jediného týdne v roce mimo domov...
Alena Gebauerová
29.6.2022 15:16
Cela leta jsem jezdila cast dovolene k mori, manzela by to nebavilo
Marta Novotná
25.6.2022 13:09
Nikdy jsme neomezovali volný čas jeden druhému a to včetně dovolené.Pokud to vyhovuje oběma stranám nevidím v tom problém. Jsme spolu přes padesát let :-)
Danka Rotyková
7.7.2018 16:20
Ano, každý to má jinak a já patřím k těm, kteří by upřednostnili oba dva typy dovolených. Samozřejmě - vždy po dohodě obou partnerů. Kdyby se mnou partner trávil 100% volného času, necítila bych se svobodně.
Zdenka Hillová
7.7.2018 11:53
Každý to máme jinak (zamlada s manželem , dětmi i 2x do roka) teď s manželem jezdíme spolu pokud někomu vyhovuje jet každý sám tak pak je vše OK
Marie Doušová
7.7.2018 09:59
Nikdy mi nepřišlo divné trávit část dovolené bez partnera. Můj manžel jezdil na řeku občas jen panskou jízdu a já zase jela k moři , kde se můj manžel nudil. Nikdy nás nenapadlo , že je na tom něco divného .Vždyť času co jsme trávili spolu bylo hodně a občas si užít čas jen pro sebe, bylo vždy příjemné.
Hana Práglová
7.7.2018 09:57
Taky jsem ráda,že mohu jezdit na dovolené společně s manželem a o všechny zážitky se délit rovným dílem.
Eliška Houšková
7.7.2018 07:09
Jsem ráda, že jsme s manželem jezdili na všechny dovolené spolu, bylo to moc krásné a teprve až člověk o partnera příjde, pochopí, jak bylo dobře, že si užíval jeho společnost. Teď mohu jezdit na dovolenou sama, ale nemám chuť. Vše , co je na dovolené krásné, bylo sdíleno společně. Teď už to není s kým sdílet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA