Foto: autorka
Prázdninový tip - Jizerské hory
9. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.1.2019 22:42
JJ, poprvé jsem tam byla v říjnu lonského roku a do roka tam budu zase. A moc se těším, neboť je tam překrásně!
Hana Čadová
11.7.2018 22:44
Do Jizerských hor jezdím každý rok na běžky. V Horním Maxově u Toníčka nebo u Hrocha zajdeme na oběd. U Čápa je také hezky. Vím, že rozhledna Bramberk byla zavřená a přilehlá restaurace byla v rekonstrukci. Také jsem v Kořenově viděla chalupu pana Paroubka.
Lidmila Nejedlá
11.7.2018 21:53
Měla bych se do Jizerek zase vydat, jezdívala jsem tam prožít druhé jaro. Kvetlo to, co u nás už dávno odkvetlo. Krásné fotky, Ali.
Elena Valeriánová
11.7.2018 19:46
Překrásné fotečky, ale vůbec mě to nepřekvapuje. Ty prostě umíš. Tak ráda bych se tam podívala, skvostná pozvánka.
Jitka Caklová
10.7.2018 22:26
Někde jsem byla, někde ne, obláčky pod modrou oblohou, jak pro fotografku stvořené. Díky Álo, prima článek i fotky :-)
Dana Puchalská
10.7.2018 07:55
Do Horního Maxova jsem jezdila s přáteli jako dost mladá holka. A jak tak koukám je to tam pořád krásné.
Soňa Prachfeldová
9.7.2018 20:13
Moc pěkné tipy, byla jsem v Jizerkách před několika lety , ale chtělo by to zase.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA