Tip na výlet: Špulka
Přízemí rozhledny Špulka. FOTO: autorka

Tip na výlet: Špulka

9. 7. 2018

Představte si, že jedna rozhledna, jejíž výstavba byla dokončena teprve v roce 2014, má tento starý krásný tvar a odtud i název - ŠPULKA. Chtěla bych Vám její zdolání doporučit, protože mne opravdu nadchla, a to hned z více důvodů.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Jaruško, ty nás zveš nejen na Špulku, ale i na třešně, na uzeninu, do cukrárny, na hry do altánu i k ptačímu cvrlikání. Jsi i dobrý navigátor a propagátor dopravních linek. Jsi prostě jednička. Ať má Špulka stále jasné počasí. Díky.
Soňa Prachfeldová
Také mám ten pocit, že se tu už o Špulce psalo. Rozhledny kvůli výhledům do daleka miluji. Pěkný tip.
Marie Seitlová
Zajímavý tip na výlet, krásně jsi nám ho popsala.
Alena Tollarová
Něco mi říká, že už jsem tu o Špulce četla, protože ten roztomilý název utkví v hlavě. Ale to vůbec nevadí, opakování je matka moudrosti. A bezvadný tip na výlet.
Věra Ježková
Jarko, tak o té se dozvídám prvně. Sice se tam nevypravím, ale článek jsem si ráda přečetla. Díky.
Marie Novotná
Tam bych moc ráda,ale.......Díky.
Naděžda Špásová
Jaruško, díky za tip na výlet, ale není to zase tak moc blízko. Určitě se najdou lidi, kteří tvou nabídku s radostí využijí. Vypadá to moc hezky.
Vladislava Dejmková
Můj syn žije s rodinou v Benešově a na jaře si udělali na Špulku výlet s malými dětmi. Byli také nadšení. Já jsem tam ještě nebyla, ale snad někdy. Oceňuji i to, že pro jméno rozhledny se použilo slovo, které by mohlo být brzy zapomenuto.
Alena Vávrová
Moc ráda bych tento Tvůj tip na výlet zrealizovala, rozhledny tohoto typu mám nejradši. Proto díky, Jaruško!
Zuzana Pivcová
Jarko, viď, že už tu tenhle článek byl? Utkvěl mi v hlavě ten hezký název rozhledny. Ale vyprávění jsem si přečetla ráda znovu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%