Foto: autorka
Studiem U3V si rozšiřujeme obzory
12. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
17.7.2018 07:56
Obdivuji vás, studenty. Po škole mě velmi chyběly zkoušky, měla jsem absťák, ale zvykla jsem si . Nakonec byl ještě postgraduál.....Ráda se něco učím, ale jsem samouk.
Jana Kollinová
14.7.2018 13:20
Líbí se mi touha lidí pokročilejšího věku po poznatcích a oceňuji každou formu, která jim vyhovuje a naplní jejich očekávání. Článek je jedním z příkladů jak dosáhnout kýženého cíle. Paní Eleno, přeji úspěch při studiu.
Věra Ježková
13.7.2018 17:09
Elenko, děkuji ti a blahopřeji. Jsi dobrá. Já už bych asi do žádného organizovaného studia nešla. Sice mě to několikrát napadlo, ale zůstalo to pouze krátce v rovině úvah. :-)
Libor Farský
13.7.2018 15:38
Velmi zajímavé téma !!! Ještě bych doplnil k poslednímu odstavci: Alespoň na středních školách s maturitou by předmět "Dějiny umění" měl být součástí osnov. Nevím, je-li tomu tak. Na stavební průmyslovce, kde jsem odborné předměty vyučoval, byly jen "Dějiny architektury", a záleželo na učiteli, jestli téma rozšíří i na výtvarné umění nebo to nestihne.
Marie Seitlová
13.7.2018 07:47
Elen moc pěkně zpracované. Vzpomněla jsem si na své studium na U3V, kdy jsme měli Umění kolem nás. Měli jsme výborného profesora, který nám zajímavě podával výklad o obrazech. Na přednáškách jsem se vracela do Říma a Florencie, kde jsem před mnoha lety byla.
Zdenka Jírová
12.7.2018 23:51
Gratuluji Vám k tak pěknému článku. S ním nelze jinak než souhlasit. Cítím to také tak, i s tím Římem. Vše o starém Římě mne zajímá, mám několik knih, které už znám skoro nazpaměť. Byla jsem v Římě jen jeden den, ale vryl se mi do paměti. Měla jsem obrovskou radost, když jsem mohla jít po dlažbě, po které pochodovala vítězná římská vojska. Také zmiňovanou kašnu jsem viděla a další. Bylo to úžasné.
Anna Čípová
12.7.2018 20:01
Elenko, zajímavě zpracované téma. Reklama mi vadí, vyloženě ruší. Snad mohla být umístěna na konci článku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA