Ilustrační foto: pinterest.com
Bílé džíny. Ano či ne?
19. 7. 2018Rozšiřují boky, rychle se špiní, hodí se především pro mladá hubená děvčata. To si často myslí zralé dámy o bílých kalhotách. Mnohdy se mýlí. Bílé kalhoty totiž mohou slušet ženám různých tvarů a různého věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
22.7.2018 22:53
Bílé džíny jsem nikdy neměla a začala po nich toužit od módní přehlídky v zámku na Sychrově. Do butiku, který je na MP předváděl, jsme zavítaly s kamarádkou Martou. Za prvé mi neseděly (nízký sed) a za druhé, nekvalitní provedení neodpovídalo ceně. Tak jsme zašly k Vietnamcům kde jsem si koupila dvoje s elastanem, v akci á 200 Kč za jedny. Jedny jsem nechala dlouhé a druhé zkrátila pod kolena. Moc ráda je nosím. Zrovna včera na oslavě narozenin v rozvětvené rodině jsem si je pokecala gulášem, na vyzvání dvouletou vnučkou Lucinkou si v nich sedla do trávy a trhala s ní travičku, no a co, za dvě stovky, nekup to. A věřili byste, že to nikdo neřešil? :-) :-)
Oldřich Čepelka
20.7.2018 19:20
Na bílých dámských kalhotách ujíždím celý život. Víc není třeba dodávat... :-)
Marcela Pivcová
20.7.2018 16:34
Mám místo bílých džín přiléhavé manšestrovky a k těm můžu také vzít tričko nebo halenu jakékoliv barvy - snad jen kromě bílé. Ale musím opravdu dávat pozor, kudy v nich chodím. Do deště také nejsou.
Hana Rypáčková
20.7.2018 10:59
Džíny slabé bílé mám s modrými příčnými čmouhami, ale jinak pláťáky , pomačkané, pohodlné nosím ráda.Měla jsrm k moři bílé široké šifonové a dost nevhod mi praskly na zadku při dřepu a ještě, že jsem měla šál....Z té látky mám super pasírovací pytlíky, ale někdy taky prasknou...
Zdenka Jírová
19.7.2018 23:03
Bílé kalhoty patří k létu. Dají se kombinovat se všemi tričky i halenkami, které byste jinak moc neužila. Bohužel, ty správné, které bych chtěla, zatím marně sháním.
Marie Foltýnová
19.7.2018 22:42
I já v mých letech mám bílé kalhoty , ráda je nosím a nepřipadám si v nich nevkusně.
Elena Valeriánová
19.7.2018 19:27
Model 4, 8, 9 - ty modely jsou šik. Bílé džíny mám, ale moc je nenosím, buď je na ně horko a nebo prší.
Danka Rotyková
19.7.2018 18:34
I já mám na léto bílé džíny a doslova jsou mými nejmilejšími letními kalhotami. Jsou z pěkné kvalitní a příjemné bavlny. Navíc mi bezvadně sedí, takže se v nich cítím moc dobře. A to je asi to nejdůležitější.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA