Albánie - Země orlů
Foto: autorka

Albánie - Země orlů

19. 7. 2018
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Albánie je opravdu země kontrastů, turistům zde začíná ale určitě má co nabídnout. Příští týden chci napsat takové malé postřehy.
Dana Puchalská
Jejda to, jsou mi diskuze. Moje bývalá kolegyně tam jezdí už cca 3 roky a Albánii si nemůže vynachválit. Myslím že každý a každá máme na tuhle zemi prostě jiný úhel pohledu. Těším se na fotografie.
Jitka Hašková
Promiňte paní Valeriánová, mělo tam být Jarmilo. Tímto se omlouvám vám i Jarmile Jakubcové. Byla jsem velmi nepozorná.
Omluva piei z mobilu a doslo k preklepu Mám připraveno další pokračování
Marie Doušová
Nemohu se k Albánii vyjadřovat ,protože jsem tam nebyla , článek jsem si přečetla a moc mě potěšil. Zase viděno jinýma očima. Dík.
Dagmar Tatoušková
Paní JJ onen Albánec byl pracovně v Řecku, neboť ve své zemi by se neuživil,a ze svého platu podporoval celou rodinu v Albánii.... nějak nechápu Vaši poznámku ...
Asi pohled ma člověk který do Albánie cestuje pracovne a turistika.
Dagmar Tatoušková
já jsem slyšela od rodilého Albánce při návštěvě Řecka, že je tam jenom špína, svrab a neštovice a hlavně korupce, korupce a zase jenom korupce na všech úrovních...a že jim bude ještě opravdu mnoho let než dají své zemi nějaký řád a pořádek .....no asi záleží na úhlu pohledu ...
Dana Puchalská
Těším se na fotografie i na další článek.
Elena Valeriánová
Paní Hašková nechápu, ta poslední věta platí pro mě? Pokud ano, tak mám na svém profilu článek a fotky "ALBÁNIE, TAK TROCHU JINÁ EVROPA".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%