Ilustrační foto: ingimage.com
Vdovci. Žádaná lovná zvěř
26. 7. 2018Být nyní vdovcem vyššího věku je dvojnásobně těžké. Jsou v centru pozornosti. Žen, které žijí samy, je totiž mnohem více než mužů a mnohé mají jasné přání: Najít si přítele, ideálně staršího zachovalého vdovce. Vdovci jsou totiž mnohem žádanější než muži rozvedení. Přestože se rozvody staly běžnou součástí života, rozvedený muž v ženě vyvolává otázky: Proč je rozvedený? Opustil ženu on nebo ho opustila ona? Nemá nějakou vadu?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.7.2018 23:15
Já vlastně toho svého vdovce také sbalila. Ale on si začal a je nám spolu dobře.
Zuzana Pivcová
26.7.2018 19:33
Já k lovkyním chudáků vdovců nepatřím. K žádným lovkyním. Jako "život je jen náhoda", tak je i seznámení s někým náhoda-nenáhoda. A nebožku bych stejně nenahradila, tedy rozhodně ne v péči o domácnost. :-D
Věra Halátová
26.7.2018 18:52
Když ten pán vlastně ženu nechce, proč si dával inzerát? Nevím, které ženy ho "pronásledují", ale já vidím kolem sebe hodně ovdovělých žen, které zůstávají samy, nemají zájem o další partnerský vztah. S muži - vdovci je to jiné, málokterý vdovec zůstane sám. Okamžitě hledá za nebožku Božku jinou Božku, která by se o něj starala. Šla jsem po ulici a potkala známého, se kterým se jen občas vidím, pozdravím, nějak jsme se nikdy přátelsky ani jinak nestýkali. Byl najednou velmi milý a přátelský a pozval mne na kávua na zmrzlinu. Bylo léto, odpoledne, bylo pěkně, proč ne? Pán během hovoru začal mluvit o tom, že si sám vaří, někdy si zajde do restaurace na oběd, i košile si sám žehlí. Proč mi to povídá, říkala jsem si. Nereagovala jsem na tyto řeči. Pak jsem potkala jeho příbuznou a ta mi prozradila, že před půl rokem mu zemřela manželka. AHA. No, za pár měsíců jsem toho muže potkala ve společnosti jedné ženy, také vdovy. A ten muž, mimochodem 74 roků, se svým známým - mužům, samozřejmě, chlubí, že má "mladou milenku". Tak přece jen někoho, jak píšete v článku, ulovil. Ten pán z článku, třeba je jen domýšlivý.
Jana Hudcová
26.7.2018 16:25
No, já mám trochu jiné zkušenosti - když si vdovec chce najít novou partnerku, často ji srovnává se svou "nebožkou". A když pořád říká: moje Boženka to dělala takhle a takhle, tak to člověka akorát tak otráví.
Jana Gondášová
26.7.2018 15:51
Chudáci vdovci, taky jsem vdova, nelovím, ale ráda pokecám, no asi přestanu, abych někomu nezpůsobila trauma
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA