Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květa Bartošková Zázvorková
3.12.2018 09:16
Na podzim jsme měli sraz, jako každý rok, s devítiletkou.Nějaké spolužačky už byly vdovvy, dokonce tři spolužáci jsou již pár let vdovci. Všichni se shodli na tom, že v tomto věku ( 67) je velmi těžké si najít partnera pro společný život a ta role vdovce, či vdovy na to nemá vliv.
Jarka **
21.11.2018 17:39
Také jsem chodila s vdovcem (jeho žena byla již 10 let mrtvá), pořád mě srovnával se svou Maruškou a když se do toho ještě přidala 37 letá svobodná dcera se kterou bydlel, bylo brzy po vztahu.
Klára Černá
13.11.2018 15:43
Myslím, že to není pravidlem. Mám dojem, že většina vdovců by ráda ulovila mladou ženu ve věku dcer. Strarší osamělé ženy , jako moje tchýně rozhodně netouží po tom, aby pečovaly o cizího chlapa s jeho nevděčnými potomky za zády.
Jana Hudcová
30.7.2018 09:53
No, já jsem vdova, ale vdovce nechci. To už jsem zkusila a byla to katastrofa. Teď mám rozvedeného a funguje to.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.7.2018 11:34
Před měsdícem jsem si vdovce vzala za manžla. Ale v žádném případě jsem ho nenaháněla, nelovila a proto s obsahem článku nesouhlasím. Je pravda, že měla na seznamce mnoho nabídek ale nakonec spíše naháněl on mně.Rozhodně mně to trvalo 3 roky než jsem nakonec se sňatkem souhlasila.
Soňa Prachfeldová
28.7.2018 13:11
Když nebudou vzájemné sympatie, tak to nebude mít dlouhého trvání. I staří vdovci ´pokukují po mladších, pak se třeba připálí . Muži to mají jinak nastavené.
Dagmar Bartušková
28.7.2018 13:03
Tak na vdovce jsem zatím ještě nenarazila.
Dana Puchalská
28.7.2018 12:20
A co když vdova loví vdovce? :-) To by bylo zajímavé. Já osobně bych to snad radši vidět a zažít nechtěla - snad jenom ve snech. Ale byl by to možná dobrý scénář na "crazzy" film. Třeba by byl divácky úspěšný. Kdo ví . Hezký den.
Antonín Nebuželský
27.7.2018 07:12
Asi neumím hodnotit.Chtěl jsem dát pět a odeslalo mi to jednu hvězdičku. Tak se omlouvám :-)
Antonín Nebuželský
27.7.2018 07:06
Zajímavé :-)
Načíst starší příspěvky