O numerologii, vzkazech
andělů strážných a víře
21. 9. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
10.12.2015 08:14
Protože ani já na náhody nevěřím, ale dnes jsem znovu narazila na tento článek, vím, že je vhodná doba si ho připomenout. Moc by mě zajímalo, kam se nám paní Eva ztratila. Její přítomnost by nepochybně tento portál obohatila o duchovní rozměr našeho bytí.
Také bych si ráda přečetla jaký je vztah mezi tělem a duší z pohledu pana Libánského.
Jana Šenbergerová
4.4.2013 10:38
Milá Evo, mnohé z toho, co jste tak pěkně shrnula, vnímám podobně, ne-li stejně.
Mě určitě hlídá celý regiment andělů, zatímco já tak často na ně zapomínám, přestože jsem jim vděčná.
Přeji vám i sobě všechno, co nás posunuje dál a výš.
Jiřina Čermáková
14.10.2012 13:59
Děkuji za Váš článek paní Evo.I já mám za sebou dvě možnosti vrátit se zpět na zem.Ve 28.letech jsem se podrobyla vážné operaci a upadla do klinické smrti..,
přišla na krásnou voňavou louku a nechtěla odejít.Ale dostala jsem příkaz že musím odejít,že mám 2 malé děti o které se musím postarat.Druhá příhoda se my stala před 2 roky.Prodělala jsem mozkovou příhodu.znova jsem se vzpamatovala,ale neukládá se my od té doby paměť.Proto vím,že ten můj andělíček má se mnou hodně trpělivosti.Proto jemu i všem okolo mě .kteří mi pomáhají vřele děkuji
Jiří Libánský
24.9.2012 10:11
Podstata lidské duše a vztah mezi tělem a duší je asi poněkud odlišný, než si myslíte. Přesto Vaše představy tak, jak je popisujete vlastními slovy, tomu hodně odpovídají. Proto s Vámi nebudu polemizovat. Není v tom rozpor. Pokud se budete Vy, nebo někdo jiný tímto řídit, neuděláte chybu. Není třeba znát princip, na kterém funguje motor, volant či brzdy. I tak může být člověk dobrým řidičem, když je umí správně používat. Vy paní Evo učíte zde na I-60 lidi být dobrými řidiči svého života. Budiž Vám za to dík.
Zuzana Pivcová
22.9.2012 07:27
Pocitově s Vámi souhlasím, i když nejsem na takové duchovní úrovni jako Vy. Věřím ale v nejvyšší spravedlnost a pomoc. A ta funguje pro všechny, jedno, jestli je dána "profesorovi na vysoké" nebo "žáčkovi ze školky". Každý tu jsme na nějakou službu a podle toho se máme i sami vnímat, brát se jako fakt a mít se rádi. A k Bohu přistupovat doslova nazí. S naprostou přirozeností a poctivostí: Tady jsem, nevím si rady, pomůžeš mi? Nebo: Mám takovou radost, moc Ti děkuji. K tomu nevede žádný kostel a nařizované pokyny, které mnohdy spíš zastrašují než povzbuzují. A věřím, že ve své přirozenosti najdu tam Nahoře větší odezvu, než když se budu na všechny jenom usmívat, že je jako bližní hrozně miluju a posílám jim spoustu lásky, a budu jen ta skromňoučká křesťanka, abych toho náhodou nechtěla moc. Věřím, že mi rozumíte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA