Kloš jelení - muška dotěrná
Foto: autorka

Kloš jelení - muška dotěrná

1. 8. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Ano, zažila jsem na vlastní kůži v Mořkovském lese, jsou to děsní potvoři. Nejde se jich zbavit zvláště ve vlasech.
Věra Lišková
Klošíky jste popsala dokonale, také jsem jejich nálet poznala, lezou ve vlasech, je to protivné. Dají se vzít do ruky a vypadají jako velké klíště. Co je odpuzuje nevím a v posledních letech je jich více.
Alena Tollarová
Tuze by se mi líbilo potkat v lese jelena. Ale teď jsem zviklaná. Tak to snad abych byla ráda, že jeleni u nás nežijí.
Věra Ježková
Tuhle potvůrku jsem dosud neznala. V Praze mi setkání s ní asi nehrozí. Na rozdíl od potvor neviditelných, které řádí v zimě a působí epidemie. Ať už vás žádné podobné drama nepotká.
Alena Vávrová
Šmankote! Tak to tedy NE! Jsem zrovna takový postižený jedinec - jedna potvora si cucne a volá na další: "Pojď te séém, je tu Vávrováá!" Navíc mám alergii na hmyzí jed. Takže o každém štípanci vím hodně dlouho. Alpa s hřebíčkem - chachacha !
Zuzana Pivcová
Jano, musím přiznat, že mě informace docela vyděsila, nijak ji nezlehčuji. Komáři si mě taky vždy spolehlivě najdou. Jednou na dovolené na Kosu jsem měla ráno na obličeji 7 štípanců.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%