FOTO: autorka
Prázdninový tip: Slezsko
31. 7. 2018České Slezsko je nejmenší a nejméně lidnatá historická část naší republiky. Co nabízí pro své návštěvníky? Výšlapy na vrcholy Jeseníků, Beskyd a Rychlebských hor, množství kulturních památek i řadu míst pro aktivní prožití volného času. S manželem jsme strávili čtyři dny v Opavě a jejím okolí. Nebudu se rozepisovat o navštívených místech, spíše se pokusím sdělit svoje dojmy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
31.7.2018 16:44
Aničko moc pěkné, znám tyhle místa, ale jedno jsi vynechala. A to navštívit nás, my jsme také Slezsko. Fotky máš krásné.
Hana Práglová
31.7.2018 15:01
Od narození ve Slezsku žiji a jako patriot jsem na pyšná.Všechny výše jmenovaná místa jsem nėkolikrát navštúvila.A máš pradvu.Rato místa jsou opravdu krásná.Každé skrývá v sobė nėco jiného.
Elena Valeriánová
31.7.2018 14:31
Aničko, na rozhlednu Cvilín jsem ti mávala a ty nic :-) krásné fotečky i článek.
Naděžda Špásová
31.7.2018 13:48
Aničko, tam to je krásné. Bohužel pro nás, trochu z ruky. S pejsky se cestuje hůř. Fotky jsou super. Díky za tip. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA