Leoš JEDE… přes slovinskou střechu
Leoš jede...a stále může!

Leoš JEDE… přes slovinskou střechu

4. 8. 2018
Leoš jede
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Přeji mu lehký sešlap pedálů...Je borec...
Danka Rotyková
To mírné ochlazení přijde vhod určitě i Leošovi. Držím pěsti, aby vše zvládnul ve zdraví.
Alena Vávrová
Držím palce a fandím a až si zase sama namočím nohy do studené vody, vzpomenu si na něj!
Oldřich Čepelka
Napíšu mu, že jste"nalepené na obrazovku" a fandíte. On to moc ptořebuje. Zatím vzdala desetina startujících... On má dobrou náladu, poslal video, jak si koupe nohy v potoce. Má technickou zavadu na kole, ale může pokračovat.
Věra Ježková
Díky, fandím dál. :-)
Jana Šenbergerová
V tom vedru mu to vůbec nezávidím, o to více držím pěsti, ať všechno v pohodě zvládne.
Oldřich Čepelka
Máš pravdu, pardon, mělo to být 13 nebo 14 hodin, už nevím. Leoš má za sebou už 1168 km, ale do krkonošské kontroly mu ještě minim. 461 km chybí. Třeba to za dnešek a zítřek udělá. Pojedu ho povzbudit!
Jana Šenbergerová
Oldřichu, uvádíš je v 5. odstavci tohoto článku, zřejmě ses překlikl. :-)
Oldřich Čepelka
V sobotu v 5:04 ráno mi Leoš napsal (předávám bez oprav češtiny, on to musí ťukat na mobilu): „Ahoj. Dekuji vsem za podpurna slova, tohle funguje jako doping. Přiznam se, byly fakt tezke chvilky. Ale ja si to neskutečně užívám a limity posouvám teď už kazdým šlápnutím. CP2 dosazen dle planu vcera vecer. Ceka me brutalni prejezd Rakouska a Čech a vrchol CP3 - Špindl. Silu mam, setrim co to da a kdyz slo s nalozenym kolem vyjet i na Mangart, tak pujde i z polske strany Špindlerovka. Pro změnu, děsivé skřípání ve středu kola, prasklinu rámu jsem nenašel, tak jsem vycistil a pokračuji dale. Každé šlapnuti je slyset - misto zvonku na krávy taky dobry. :-) Tak zatim ahoj.“
Oldřich Čepelka
Aktuálně pro ty, kteří to nemohou sledovat on-line: Vedoucí jezdec se již dostal do ma´darských nížin, Leoš jede stále ještě slovinskými horami přes Rakousko směrem do Čech. Jde to dobře. - Jano, nevím teď, jakých 143 hodin myslíš. Jestli ty v Leošově grafu v jeho statistice, tak tam to je někdy se zpožděním. Teď jsou 131 hodin na cestě a graf mi to tak ukazuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%