FOTO: autor
Leoš JEDE… stihl to o fous
7. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kamil Hrádek
8.8.2018 11:59
Znám ho celý život, a teď při závodu ho vidím nejpohublejšího co kdy byl. Není se co divit, když při příjmu 20l vody a jídla nic moc, holt tělo spaluje tuky. Tak doufám, že co závod zkončí, budou grilovačky na denním pořádku .-)
Oldřich Čepelka
8.8.2018 10:50
Pište sem prosím dál, chci jen průběžně informovat, že Leoš plný sil už jede k Pardubicím a všechny své příznivce pozdravuje. Překonal krizi. V příštím článku uvidíte video a oceníte, jak mu to sluší
Jana Šenbergerová
8.8.2018 07:50
Je mi trochu líto, že pohyb na kontě není tak rychlý jako ten Leošův, ale díky za to, že se korunka ke korunce připojuje.
Jana Šenbergerová
8.8.2018 07:47
Když si představím, co dělá horké počasí se mnou, a to nemusím podávat žádné výkony, tak hluboce obdivuji každého, kdo až tak dokáže překonat sám sebe. Trochu jsem se obávala, ale věřila jsem, že to vyjde. Tak vzhůru k další metě, Leoši, ale ne za každou cenu.
Věra Ježková
8.8.2018 06:49
Hezká příhoda s Italem. Pečlivě naaranžované scény nemají kouzlo autenticity. Bláznovství moc nemusím, ale tohle se mi líbí. :-)
Alena Vávrová
7.8.2018 22:36
Paráda, tak tohle má náš borec Leoš " v suchu" a jedeme dááál...kam až, to se teprv uvidí...úvahy o tom budiž předčasné. Takže hodně štěstí, Leoši!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA