Poprve u moře
Ilustrační foto: pixabay.com

Poprve u moře

10. 8. 2018

Tu nekonečnou linku, která v dálce spojuje obzor s mořskou hladinou, jsem prvně spatřila na vlastní oči, když mi bylo deset. A kupodivu je to pro mě dodnes nepostradatelný symbol pobytu u moře, který si kladu jako jedinou podmínku při výběru ubytování…

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Je to, Hanko, pěkné vyznání i reportáž zároveň. Na své cestování k moři jsem si vzpomněla kdysi ve zdejším článku Není moře jako moře z 11. 7. 2012. Pro ty, kteří by si to chtěli po pár letech přečíst.
Eva Balúchová
Pěkně popsalá krásná,pravá prázdninová dovolená.Já jsem byla poprvé u moře od ROH a též nezapomenutelné.Pak už jenom s cestovkami,ale každá dovolená měla své plus.
Dana Novotná
Myslím, že ty doby, kdy byl Jadran plný života jsou už pryč. Ježci jsou vzácností, a vidět třeba chobotnici, kterou jsme viděli ještě v 97 roce, je nemyslitelné. Letos jsem byla vBudvě, loni na Makarské, ale MRTVÉ MOŘE. Možná kvůli turistům, i když jsem tam byla před sezonou. V 70 letech jsem byla v Dubrovníku, a Černé Hoře, a v moři to žilo!!
Zdenka Jírová
Já se s mořem poprvé setkala ve Splitu ve svých22 lketech. Byla jsem nadšená, aprotože jsem tam poprvé letěla letadlem, bylo to moje "poprvé na druhou". Popsala jsem to v jednom ze svých článků. Bylo to nádherné i přes všelijaké problémy, které nás potkaly.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%