
Jana Vlková hovoří na jednom ze svých seminářů. Foto: www.na-ovoce.cz
Autorka Květinové kuchařky: Louky jsou pro mě příjemná pastva
13. 8. 2018Má ráda květiny a vše co roste v přírodě, také ráda vaří. Jana Vlková tyhle dvě vášně spojila a napsala o květinách v kuchyni tři knihy. „Každé zdravé a čisté místo v přírodě má svůj půvab a nabídku, která se mění prakticky ze dne na den,“ říká s tím, že 90 procent květin ze své zahrady si servíruje na talíř.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.8.2018 13:59
Jídlo ozdobené květinami chutná už od pohledu. Chutnají mi fialky, sedmikrásky, pampelišky. Před lety jsem dostala dort zdobený živými růžemi, jejichž okvětní lístky s cukrovými okraji nejen krásně vypadají, ale také dobře chutnají. Jsem schopná sníst všechno, co roste a není jedovaté. Při experimentování jsem se třikrát přiotrávila. :-) Tak ať si přírodní dobroty paní Vlková a její příznivci pěkně užívají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA