Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Caklová
18.8.2018 21:44
Evi, nic se neděje, nedávala jsem to jako návrh, ani jako požadavek na změnu. Mám zkušenosti, jak to s pořádáním akcí a určování termínu chodí. Navíc sklípků jsem si užila, když jsem jezdila do Hodonína do lázní, jako doplňkovou léčebnou proceduru, účastnila se i sběru a dokonce pila lahodný burčák z červených hroznů, teplý, ve vrcholu zrání. Takže vím o co přijdu :-)
Marie Seitlová
18.8.2018 19:50
Evi, na prázdninové zájezdy nemusíš být náš senior, klidně se můžeš přidat. V září se přidala Maruška N. a vloni s námi byla Hanka R., Libuška K. a Samcovi.
Eva Balúchová
18.8.2018 19:43
Bezva Ájo!
Eva Balúchová
18.8.2018 19:43
Jitko,termín už nemůžem měnit,máme rezervaci.Majko,chtěla bych být bohumínským seniorem.Nadi,vím,že je to daleko.Mě cestování vlakem nevadí,jsem zvyklá,ale chápu tě a dík za 6 hvězdiček,to jsem ještě nedostala. :-)
Dagmar Bartušková
18.8.2018 18:49
Evo, díky moc. Mně termín zcela vyhovuje. Ráda přijedu.
Naděžda Špásová
18.8.2018 18:12
Evi, díky za pozvání, ale pro nás je to daleko a vlaky nemusím. Navíc budu už chodit do práce. Ve sklípku jsme kdysi byli a abych pravdu řekla, moc mě to neuchvátilo. No a nakonec, teď jsme se hodně vydali z peněz, 14 dní na dovolené něco stojí. To není výmluva, ale holý fakt. Tak si to hezky užijte. :-)
Marie Seitlová
18.8.2018 14:14
Evi, děkuji za pozvání, ale v té době jedu se seniory do Tater a další termín, co navrhuje Jitka, je Bohumín v Orlických horách.
Eva Balúchová
18.8.2018 14:07
Možností je hodně,například z Prahy 7.51 na Břeclav.Tam přestup na Mikulov kde je vlak 11.50.Z nádraží do penzionu slíbil Bolek odvoz.
Alena Vávrová
18.8.2018 13:17
No právě - já zase vzpomínám na Mikulov v souvislosti s průjezdem J. Moravy při cestě do Francie.
Zuzana Pivcová
18.8.2018 12:41
Budu jen mávat z povzdálí. Přes Mikulov jsem jela jen kdysi do Vídně, když se otevřely hranice. To bude hezký výlet!!
Načíst starší příspěvky