Pozvání na jižní Moravu
Foto: Alena Tollarová

Pozvání na jižní Moravu

18. 8. 2018

Milí íčkaři, byl vznesen požadavek, abychom navštívili vinný sklípek na jižní Moravě. Jelikož se k organizaci (i přes sliby) nikdo nemá, oslovila jsem též íčkaře z Mikulova Boleslava Komárka. Doporučil sklípek a 5 minut od sklípku nocleh v penzionu. Zatím jsme vybrali 2 apartmány s veškerým zařízením a terasou s pěkným výhledem. Noc na osobu by stála 420 Kč a degustace s občerstvením ve sklípku 250 Kč. Možnost všeho k dokoupení.

Původně jsem plánovala termín v říjnu, ale prý září je stálejší počasí, tak co takhle třeba v září 19. -20. 9. Pokud by si chtěl někdo pobyt prodloužit, tak po domluvě s majitelem. Mikulov je pěkné město, je tam zámek a hezký výšlap na Svatý Kopeček. Případně se dá zajet do Lednice.

Dotazy a návrhy pište do příspěvků nebo do vzkazů.

Těšíme se na vás.

Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Evi, nic se neděje, nedávala jsem to jako návrh, ani jako požadavek na změnu. Mám zkušenosti, jak to s pořádáním akcí a určování termínu chodí. Navíc sklípků jsem si užila, když jsem jezdila do Hodonína do lázní, jako doplňkovou léčebnou proceduru, účastnila se i sběru a dokonce pila lahodný burčák z červených hroznů, teplý, ve vrcholu zrání. Takže vím o co přijdu :-)
Marie Seitlová
Evi, na prázdninové zájezdy nemusíš být náš senior, klidně se můžeš přidat. V září se přidala Maruška N. a vloni s námi byla Hanka R., Libuška K. a Samcovi.
Eva Balúchová
Bezva Ájo!
Eva Balúchová
Jitko,termín už nemůžem měnit,máme rezervaci.Majko,chtěla bych být bohumínským seniorem.Nadi,vím,že je to daleko.Mě cestování vlakem nevadí,jsem zvyklá,ale chápu tě a dík za 6 hvězdiček,to jsem ještě nedostala. :-)
Dagmar Bartušková
Evo, díky moc. Mně termín zcela vyhovuje. Ráda přijedu.
Naděžda Špásová
Evi, díky za pozvání, ale pro nás je to daleko a vlaky nemusím. Navíc budu už chodit do práce. Ve sklípku jsme kdysi byli a abych pravdu řekla, moc mě to neuchvátilo. No a nakonec, teď jsme se hodně vydali z peněz, 14 dní na dovolené něco stojí. To není výmluva, ale holý fakt. Tak si to hezky užijte. :-)
Marie Seitlová
Evi, děkuji za pozvání, ale v té době jedu se seniory do Tater a další termín, co navrhuje Jitka, je Bohumín v Orlických horách.
Eva Balúchová
Možností je hodně,například z Prahy 7.51 na Břeclav.Tam přestup na Mikulov kde je vlak 11.50.Z nádraží do penzionu slíbil Bolek odvoz.
Alena Vávrová
No právě - já zase vzpomínám na Mikulov v souvislosti s průjezdem J. Moravy při cestě do Francie.
Zuzana Pivcová
Budu jen mávat z povzdálí. Přes Mikulov jsem jela jen kdysi do Vídně, když se otevřely hranice. To bude hezký výlet!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden

V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.