Ilustrační foto: pixabay.com
Hloh obecný upravuje tlak i arytmii
22. 8. 2018Hloh je opravdu krásný keř, který dorůstá někdy až do výšky deseti metrů. Málokdo ví, že má řadu léčebných účinků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislav Vesecký
25.8.2018 15:21
Pozor, velmi nebezpečná bylina. Ti co berou léky na srdce, netrhat a neužívat!
Jana Šenbergerová
24.8.2018 17:06
Také jsem jako dítě spořádala spoustu hložinek. Tehdy mi chutnaly a pecičky mi nikterak nevadily. Teď bych raději popíjela čaj, než pojídala pilulky, ale mé lékařce by se to nelíbilo. :-)
Elena Valeriánová
23.8.2018 09:56
Ivano, já je pojídala jako malá cestou ze školy. Nikdy se mi nic nestalo a že jsem jich zbaštila. A mohu potvrdit, že pomáhá při arytmii a docela pořádně. Takže pozor, pokud někdo prášky na arytmii, tak opravdu jen po poradě s lékařem.
Věra Ježková
22.8.2018 16:16
Hloh mi asociuje dětství. Asi jsme ho taky sbírali. Hložinkový je krásné slovo.
Dana Puchalská
22.8.2018 15:54
Paní Iveto, bohužel foto tam přidala redakce. Moje fotka hlohu byla asi málo ostrá. Děkuji za upozornění.
Iveta Velingerová
22.8.2018 15:23
Chtěla bych upozornit, na obrázku není květenství hlohu obecného ale tavolníku. Ačkoli se jedná pouze o ilustrační foto, myslím, že neznalé by to mohlo poněkud zmást
Zuzana Pivcová
22.8.2018 13:04
Ano, hlohu fandím a občas ho beru jako homeopatickou tinkturu, uklidňuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA