Foto: archiv autora
Zvířata a já – 1. Na psí knížku
28. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
9.9.2018 10:14
Libore P. to se mi nezdá. Vždyť o tom kdo kam pojede rozhodoval poradce chovu a ten posílal psy za fenou, stejně tak jako určil odměnu za zdařilou akci ve výši jednoho štěněte.
Elena Valeriánová
4.9.2018 10:59
Konec srpna byl pro mne poněkud hektický a článek mi utekl. A teď potěšil, kratim si chvíle při cestování.
Marie Doušová
29.8.2018 18:00
Moc pěkně napsané a vzpomínky vždy na zvířátko potěší a vybaví se všelijaké zážitky ,které dříve člověk ani nevnímal .Krásné fotky.
Eva Mužíková
28.8.2018 23:31
Tak to jsem si ráda přečetla Libore. Také bych se pejska těžko vzdala, ale hlavně že jste pro něj našli dobrý novÿ domov.
Věra Ježková
28.8.2018 15:26
Borku, krásný článek. Díky, i za fotky. Taky bych si vybrala bez rozmýšlení štěně.
Marcela Pivcová
28.8.2018 15:07
Chalupu, která je celoročně obývána, si bez psa, ani bez nějakých dalších zvířat, nedovedu představit. Také jsme dříve mívali psy - zatoulané voříšky bez rodokmenu, kteří se stali hlídacími psími miláčky. Z nich jediná Lesana měla delší život. Tví pejsci vám dávali radost po dlouhý čas a příležitost k mnoha milým vzpomínkám.
Naděžda Špásová
28.8.2018 13:56
Liborku, moc pěkné. Škoda, že jste se museli Dinga vzdát, asi bych to nedokázala, i když dítě má samozřejmě přednost. Hezky na něj vzpomínáš. :-)
Zuzana Pivcová
28.8.2018 12:57
To se Ti moc povedlo, cit i humor, s nímž jsi pojal své krásné vzpomínání. Také žasnu, jaké detaily si ještě pamatuješ. Díky.
Zdenka Jírová
28.8.2018 12:20
Moc hezké povídání,něco máme stejné - přáli jsme si také s manželem jako svatební dárek štěně boxera. Jmenoval se také od "D" - Danilo. Užili jsme si s ním všeliké radosti. Jako hlídací nevím, jestli by se osvědčil, všechny vítal podobně jako ten Váš.Jen jednou zabodoval- měli jsme návštěvu a pán musel odejít na WC, které bylo na chodbě. Tam jsme před tím odsunuli Danila, aby se ho snad malá dcerka návštěvy nebála. Když se pán dlouho nevracel, podívala jsem se na chodbu,kde u ve dveřích WC stál nešťastný pán, na kterého Danila vrčel, když chtěl odejít. Byl šťastný, když jsem ho osvobodila a Danilu raději pustila ven.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA